• FORDÍTOTTA:
    Moldova Júlia
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • OLDALSZÁM:
    445 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786156067531

Emlékedből élek

Olvass bele!
  • FORDÍTOTTA:
    Moldova Júlia
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • OLDALSZÁM:
    445 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786156067531

"Kate Hewitt a világ egyik legkiválóbb mesélője, méltó arra, hogy Jodi Picoult és Nicholas Sparks neve mellett említsék." - Sinfully Wicked Book Reviews

"Miután befejeztem, extrán nagy ölelést kapott tőlem a családom." - Stardust Book Reviews

Nathan West teljes szívéből szerette a feleségét, Laurát. De most elvesztette őt. Laura - látszólag - véletlenül bűncselekmény áldozata lett. Pedig ő volt a kapocs, amely összetartotta a családot.
Nathan számára az élet elképzelhetetlennek, értelmetlennek tűnik a felesége nélkül. A férfi próbálja maga mögött hagyni a hívogató sötétséget, miközben lányai mind-mind a saját módjukon élik meg a gyászukat, már-már az önpusztítás határát súrolva. Mindez veszélybe sodorja a család jövőjét. Nathannak segítségre van szüksége a történtek feldolgozásához, ezért olyan embereket keres fel, akik közel álltak Laurához. Így kerül a képbe Maria, aki fény az éjszakában. Vagyis pontosan az, amire a családnak szüksége van. Maria rövid idő alatt mindannyiuk pótolhatatlan lelki támaszává válik.
De a történetek, amelyeket Maria Lauráról megoszt velük, korántsem nyerik el Nathan tetszését. A feleség, aki elhanyagolva érezte magát, az anya, aki túl volt terhelve... Nathannak nehezére esik ezeket a képeket összeegyeztetni azokkal az emlékekkel, érzésekkel, melyeket szeretett feleségéről őriz szívében. Elképzelhető, hogy valójában nem is ismerte a kedvesét? Egyáltalán megbízhat-e Mariában? Nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a nő valamit titkol. És Maria valóban egy olyan titok birtokosa, amely alapjaiban tudná megrengetni Nathan családját. Azzal a nappal kapcsolatos, amikor Laura meghalt...

Egy bensőséges és erőteljes regény, amely belemarkol a szívedbe, és jó ideig el sem engedi. Rávilágít arra, hogy az, amire korábban nem gondoltunk, hogyan képes új szemszögből megmutatni számunkra a világot. Jodi Picoult és Diane Chamberlain rajongói imádni fogják.

További ajánlatunk

Szabadság
borító: Szabadság>
3 299 Ft
Ég rendelte frigy
borító: Ég rendelte frigy>
1 990 Ft
Tavaszi zsongás
borító: Tavaszi zsongás>
2 599 Ft
Csodás idők
borító: Csodás idők>
2 799 Ft
TestVÉR 1.
borító: TestVÉR 1.>
999 Ft
Szép szavak
borító: Szép szavak>
1 690 Ft
Fordított szék
borító: Fordított szék>
2 990 Ft
Hullámok csapdája
borító: Hullámok csapdája>
2 490 Ft

Hasznos holmik