Előbb-utóbb szerelem

Olvass bele!

Barnabás, a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanár éppen szerelemi csalódásából lábadozik. Laura, a kislányát egyedül nevelő fiatal anyuka szeretne egy társat, aki a gyerekével együtt elfogadja őt. Egy nap mindketten úgy döntenek, vállalják a kockázatot, és regisztrálnak egy internetes párkereső oldalra. Hasonló elhatározásra jut a harmincas Dóra és a nagymama korú Vica is, és ezzel előre nem látott bonyodalmak sorát indítják el.

A négy társkereső találkozik alkalmi kalandra vágyó szoknyavadásszal és luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel és alibifeleséget kereső meleg férfival, furfangos pénzvadásszal és kínosan smucig úriemberrel. Kalandjaik során hol egy ötcsillagos hotelben, hol egy Pest környéki, rossz hírű találkahelyen, hol egyenesen a rendőrségen találják magukat.

Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások kísérik hőseink bolyongását a huszonegyedik század nagy kerítőjének hálójában. Ám mire kikeverednek a párkeresés útvesztőiből, megtanulják: érdemes esélyt adni a sorsnak, mert cserébe a sors is kínálhat egy második esélyt.

További ajánlatunk

Újrakezdés
borító: Újrakezdés>
1 490 Ft
Teljesen a tiéd
borító: Teljesen a tiéd>
1 299 Ft
A vasárnap délutánok lélektana
borító: A vasárnap délutánok lélektana>
2 999 Ft
21 tétel a szerelemről
borító: 21 tétel a szerelemről>
2 599 Ft
Randevú a Nílus partján
borító: Randevú a Nílus partján>
990 Ft
Zöld út a szerelemhez
borító: Zöld út a szerelemhez>
2 399 Ft
Csillagainkban a hiba
borító: Csillagainkban a hiba>
1 990 Ft
Csillagos éj
borító: Csillagos éj>
1 790 Ft

Hasznos holmik