Előbb-utóbb szerelem

Olvass bele!

Barnabás, a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanár éppen szerelemi csalódásából lábadozik. Laura, a kislányát egyedül nevelő fiatal anyuka szeretne egy társat, aki a gyerekével együtt elfogadja őt. Egy nap mindketten úgy döntenek, vállalják a kockázatot, és regisztrálnak egy internetes párkereső oldalra. Hasonló elhatározásra jut a harmincas Dóra és a nagymama korú Vica is, és ezzel előre nem látott bonyodalmak sorát indítják el.

A négy társkereső találkozik alkalmi kalandra vágyó szoknyavadásszal és luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel és alibifeleséget kereső meleg férfival, furfangos pénzvadásszal és kínosan smucig úriemberrel. Kalandjaik során hol egy ötcsillagos hotelben, hol egy Pest környéki, rossz hírű találkahelyen, hol egyenesen a rendőrségen találják magukat.

Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások kísérik hőseink bolyongását a huszonegyedik század nagy kerítőjének hálójában. Ám mire kikeverednek a párkeresés útvesztőiből, megtanulják: érdemes esélyt adni a sorsnak, mert cserébe a sors is kínálhat egy második esélyt.

További ajánlatunk

Teljesen a tiéd
borító: Teljesen a tiéd>
1 299 Ft
Fiatal szerető
borító: Fiatal szerető>
2 999 Ft
Első pillantás
borító: Első pillantás>
2 999 Ft
Ügynökjátszma
borító: Ügynökjátszma>
690 Ft
Egyik a másikban
borító: Egyik a másikban>
2 790 Ft
Az elrabolt menyasszony
borító: Az elrabolt menyasszony>
1 890 Ft
Tökéletes nyár
borító: Tökéletes nyár>
2 590 Ft
A mi történetünk
borító: A mi történetünk>
1 990 Ft

Hasznos holmik