• ISBN:
  ISBN 9786155492228
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  224 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

A Hellinger-Madonna

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155492228
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  224 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

1525, Wittenberg, Szászország

A szász választófejedelem híres udvari festője, Lucas Cranach szomorú szemű fiatal nő portréját festi meg. A mű csak látszólag egyszerű arckép, a mester gondoskodik róla, hogy a festmény rejtett üzenetéből a figyelmes szemlélő kiolvashassa a lány tragikus történetét.

1897, München

Katharina, a magányos fiatal lány rokonai durvasága elől menekülve a müncheni magyar festőkolónia egyik művészéhez fordul segítségért. A találkozásból szerelem, majd házasság lesz, és a pár hamarosan Magyarországra költözik. De vajon el lehet-e felejteni azt a megrázó élményt, amely örökre megváltoztatta a sorsukat?

2013, Budapest

Kata, az elegáns pesti galéria művészettörténésze a szakmájában nagyon sikeres, a szerelemben jóval kevésbé. Egy fájdalmas csalódást követően úgy dönt, kipróbálja a Hellinger-féle családállítást, ahol bebizonyosodik, magánélete kudarcaira a múltban kell keresnie a magyarázatot. Élményei akkor nyernek értelmet, amikor egy hetven évvel korábban eltűnt családi festmény után kutatva Németországba utazik és megismerkedik a mű új tulajdonosával. Johannes, a weimari ügyvéd nem hajlandó megválni a képtől, ám meglepő ajánlatot tesz a lánynak. Kata igent mond a férfinak, akivel közösen próbálják meg felderíteni a festményt övező rejtélyt, és miközben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, rájönnek, hogy a Madonna jóval több titkot őriz, mint valaha sejtették volna.

A századelőtől napjainkig ívelő és a műkincs-kereskedelem izgalmas világába vezető regény egy fordulatos nyomozás és egy szenvedélyes szerelem története.

További ajánlatunk

Bejgliköztársaság
borító: Bejgliköztársaság>
2 599 Ft
Dunapest
borító: Dunapest>
3 299 Ft
Az aranyműves fia
borító: Az aranyműves fia>
3 490 Ft
Temetetlen múltunk
borító: Temetetlen múltunk>
2 190 Ft
Férfiképmás
borító: Férfiképmás>
2 599 Ft
Káli holtak
borító: Káli holtak>
2 590 Ft
A török brigadéros
borító: A török brigadéros>
2 390 Ft
A füvészkerti galeri
borító: A füvészkerti galeri>
2 290 Ft

Hasznos holmik