• ISBN:
  9786155492402
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  196
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

Paleolit edzés

Ismerd meg az ősi erő titkát!

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786155492402
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  196
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

Lakatos Péter szerteágazó és lenyűgöző tudással rendelkezik sportról, harcművészetekről és testedzésről.”

– Pavel Tsatsouline

Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő étrend. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ám ez önmagában aligha elegendő. A rendszeres testmozgásra is időt és energiát kell fordítanunk!

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és hogyan mozgunk. Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. De nem csak emiatt maradt erős és egészséges, hanem azért is, mert rengeteget és változatos módon mozgott: becserkészte és megölte a zsákmányát, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken át cipelte, és mindeközben a ragadozó állatoktól is megvédte magát.

A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége – még a modern, csillogó edzőtermekben is – csak ülve végezhető. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az autónkban vagy a tömegközlekedési eszközökön nem ülnénk eleget! A Primal Move rendszere gyökeresen megváltoztatja a testmozgásról és az edzésről kialakított felfogásunkat. Számos különféle technikát és megközelítést egyesít, amelynek eredményeképpen egy kellemes kikapcsolódást és rengeteg örömöt nyújtó, hasznos játékokra és gyakorlatokra épülő edzésmódszert kapunk. A Primal Move egyszerre fejleszti a mozgékonyságot és tesz fittebbé. Gyakorlásával tudatosabban viszonyulhatunk a testünkhöz és az elménkhez, ami hozzásegít bennünket, hogy az élet más területein is fejlődhessünk.

LAKATOS PÉTER könyve azoknak szól, akik nemcsak az étkezésükben keresik az egészséget, hanem a testüket is erőssé, kitartóvá és ellenállóvá akarják fejleszteni, és ehhez az ősi mozgást, a Primal Move rendszerét választják. A Paleolit edzés felvázolja ennek a különleges mozgásrendszernek az elméleti hátterét, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja az életmódváltásra készülőket. Itt az idő, hogy felálljunk a székből, és elkezdjünk… mászni!

További ajánlatunk

A szerelem 8 szabálya
borító: A szerelem 8 szabálya>
3 299 Ft
A nagy paleolit csokoládékönyv
borító: A nagy paleolit csokoládékönyv>
4 000 Ft
Paleolit ismeretek haladóknak
borító: Paleolit ismeretek haladóknak>
2 999 Ft
Egy csipet józan íz - 345 recept
borító: Egy csipet józan íz - 345 recept>
2 990 Ft
Gabonaagy szakácskönyv
borító: Gabonaagy szakácskönyv>
2 590 Ft
Aszalás kandírozás
borító: Aszalás kandírozás>
690 Ft
Szépségkúra
borító: Szépségkúra>
690 Ft
Gyógyító zöldségek
borító: Gyógyító zöldségek>
690 Ft

Hasznos holmik