• ISBN:
  9789633106921
 • KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • OLDALSZÁM:
  312
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

Wonderland

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789633106921
 • KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • OLDALSZÁM:
  312
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2015

Ádám már gyerekként arról álmodozott, hogy egyszer híres rocksztár lesz. De ahhoz, hogy ez valóra válhasson, előbb meg kellett ismernie Dogit. Miután egymás mellé keverednek a suli udvarán, a két fiú hamar rájön: nemcsak a zene iránti rajongás közös bennük, de személyiségük is kiegészíti egymást. Ádám érzékeny és kreatív, míg Dogi vérbeli showman, aki épp eléggé gátlástalan ahhoz, hogy elérje, amit akar.

A két barát összehoz egy amatőr zenekart, amely néhány klubkoncert után igazi közönségkedvenccé válik. A sikerrel együtt persze a jóakarók, az irigyek, a mentorjelöltek és a nagy riválisok is feltűnnek az életükben, így miközben Dogiék a budapesti klubokból feljutnak a legnépszerűbb fesztiválok nagyszínpadaira, a barátságuk is komoly szakítópróba elé kerül.

Vajon megéri mindent feladni egy álomért?

Ádámnak döntenie kell, mi az, ami igazán fontos a számára.

De bárhogy is dönt, onnan már nincs visszaút.

A Wonderland a 2000-es évek elejének underground zenei világában játszódó történet. Generációs regény szenvedélyről, barátságról, szerelemről és árulásról. Sok zenével.

A Wonderland ugyanakkor több mint egy könyv. A regényben szereplő zenekar slágerét, a What do you really wanna sayt a Petőfi Rádió játssza, a dalhoz készült videoklip pedig már látható a YouTube-on.

Angyalosy Eszter kulturális antropológusként szerzett doktori fokozatot, a populáris irodalom az egyik szakterülete. Szerkesztőként számos hazai sikerkönyv szerzőjének munkáját segítette.

Baranyai Ákos, a.k.a. DJ Future, az Irie Maffia kultzenekar oszlopos tagja, de DJ-ként önállóan is gyakran fellép. Partysorozatot szervez, alapító tagja és menedzsere a Bupino nevű underground rapformációnak.

További ajánlatunk

Numen 2.
borító: Numen 2.>
1 490 Ft
Suite française - Francia szvit
borító: Suite française - Francia szvit>
2 990 Ft
A vaspata
borító: A vaspata>
890 Ft
Út Rómába
borító: Út Rómába>
1 990 Ft
Mrs. Lincoln varrónője
borító: Mrs. Lincoln varrónője>
2 690 Ft
Hamis büszkeség
borító: Hamis büszkeség>
2 490 Ft
A bába döntése
borító: A bába döntése>
2 790 Ft
Az azeri baltás
borító: Az azeri baltás>
990 Ft

Hasznos holmik