Eltitkolt múlt

 

Olvass bele!
Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?
"Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?"
De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá? Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.
Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni? Anne L. Green harmadik regénye még a korábbiaknál is szenvedélyesebb és fordulatosabb. Az írónő sikerkönyveiben már bizonyította, hogy csak egyetlen dolog állandó az életben: mindig minden változhat.

További ajánlatunk

A híres Sophy
borító: A híres Sophy>
2 490 Ft
Összekötve
borító: Összekötve>
3 199 Ft
Kora február
borító: Kora február>
2 799 Ft
Kőgazdagok problémái
borító: Kőgazdagok problémái>
2 390 Ft
Déli karácsony
borító: Déli karácsony>
1 990 Ft
A szerelem nyomában
borító: A szerelem nyomában>
1 690 Ft
Árnyékvarázslat
borító: Árnyékvarázslat>
1 990 Ft
Nyári emlékek
borító: Nyári emlékek>
1 990 Ft

Hasznos holmik