Téged nem lehet elfelejteni

 

Olvass bele!

A The New York Times No.1 bestsellerében egy manhattani baleseti sebészt a kisfia szeme láttára ölnek meg egy játszótéren. Öt év elteltével a gyilkos még mindig szabadlábon van…

Amikor Laurie Moran férjét brutálisan meggyilkolták, csak a hároméves Timmy látta az édesapja gyilkosának arcát. Az átható kék szempár még öt évvel később is kísérti álmában Timmyt.

Laurie-t még nagyobb félelem nyomasztja – a gyilkos fenyegetése, amelyet odakiáltott a fiának, miközben elmenekült a helyszínről: „Mondd meg anyádnak, ő lesz a következő, utána pedig te jössz…”

És az asszonynak most ismét gyilkossággal van dolga, ezúttal egy megtörtént, de megoldatlan bűnügyekkel foglalkozó tévésorozat producereként.

A sorozat első részében egy nő húsz évvel korábbi, felderítetlenül maradt meggyilkolása a téma. Az élénk társasági életet élő asszonyt a friss diplomás lánya tiszteletére rendezett gála után megfojtva találták az ágyában. A nagy port kavaró gyilkosság országszerte szerepelt a hírekben, így Laurie biztos benne, hogy az ügy – a maga pazar környezetében és az akkori éjszaka vendégeinek közreműködésével – sikerre viszi majd a műsort. Ám amikor megkezdik a forgatást Betsy azóta elhidegült barátaival, világossá válik, hogy valamennyiüknek titkai vannak – kinek kisebbek, kinek nagyobbak.

És közben rájövünk, hogy az átható kék szempár még mindig figyel…

„Bízzunk Mary Higgins Clarkban: tudja, hogyan kell halálra rémiszteni bennünket.” - THE NEW YORK TIMES

További ajánlatunk

És mindent betemet a hó
borító: És mindent betemet a hó>
3 199 Ft
Boldog új év
borító: Boldog új év>
3 499 Ft
Alkony Motel
borító: Alkony Motel>
2 680 Ft
Szarvak
borító: Szarvak>
2 990 Ft
Tünékeny igazság
borító: Tünékeny igazság>
2 590 Ft
A kamerás gyilkos
borító: A kamerás gyilkos>
2 199 Ft
Kiszolgáltatva
borító: Kiszolgáltatva>
1 990 Ft
Nincs idő meghalni
borító: Nincs idő meghalni>
1 390 Ft

Hasznos holmik