• ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A maffia ágyában

második kiadás

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Érzéki és veszedelmes

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit, ugyanakkor a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát.
Itt véget is érhetne ez a romantikus történet. A happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzések között őrlődő főhősök számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából, és van-e szabadulás a saját rémtetteinktől? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A szeretet is gyűlölet, csak éppen fejtetőre állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem”– adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

A nagysikerű maffia-trilógia második, bővített kiadásának köszönhetően már nemcsak Suzanne gondolatait és érzéseit ismerhetjük meg, a még szenvedélyesebb és izgalmasabb részekben ugyanis már Massimo szemszögéből is láthatjuk az eseményeket.
Borsa Brown lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

További ajánlatunk

Találj rám I.
borító: Találj rám I.>
1 990 Ft
Fénypont
borító: Fénypont>
1 990 Ft
A karácsony fényei
borító: A karácsony fényei>
2 799 Ft
Lebegés
borító: Lebegés>
2 390 Ft
Határtalan szerelem Párizsban
borító: Határtalan szerelem Párizsban>
2 390 Ft
Megszerettelek
borító: Megszerettelek>
690 Ft
Darabokra tört szívek
borító: Darabokra tört szívek>
1 990 Ft
A vágy hatalmában
borító: A vágy hatalmában>
650 Ft

Hasznos holmik