• ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A maffia ágyában

második kiadás

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Érzéki és veszedelmes

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit, ugyanakkor a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát.
Itt véget is érhetne ez a romantikus történet. A happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzések között őrlődő főhősök számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából, és van-e szabadulás a saját rémtetteinktől? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A szeretet is gyűlölet, csak éppen fejtetőre állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem”– adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

A nagysikerű maffia-trilógia második, bővített kiadásának köszönhetően már nemcsak Suzanne gondolatait és érzéseit ismerhetjük meg, a még szenvedélyesebb és izgalmasabb részekben ugyanis már Massimo szemszögéből is láthatjuk az eseményeket.
Borsa Brown lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

További ajánlatunk

Az Északi Fény Panzió
borító: Az Északi Fény Panzió>
2 899 Ft
George Sand és a szerelem nyelve
borító: George Sand és a szerelem nyelve>
2 390 Ft
Áfonyás-part
borító: Áfonyás-part>
2 999 Ft
Egyszemélyes karácsony
borító: Egyszemélyes karácsony>
2 399 Ft
Az örökség
borító: Az örökség>
690 Ft
Zuhanás a fellegekbe
borító: Zuhanás a fellegekbe>
3 499 Ft
Túl messzire mész
borító: Túl messzire mész>
2 242 Ft
A kínai rabszolgalány
borító: A kínai rabszolgalány>
2 570 Ft

Hasznos holmik