Kegyetlen szépség

Olvass bele!

Leonidas lányát tizenhét éven át képezték arra, hogy megölje a zsarnokot, megmentve ezzel a Királyságot, bár feláldozva saját életét. De egy dologra nem készítették fel: arra, hogy mit tegyen, ha végzetes szerelembe esne.

Nüxet születésétől kezdve arra képzik, hogy végezzen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp a vonzó és szemtelenül szellemes új férje. Nüx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe... Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek?

Ebben a varázslatosan megírt történetben a Szépség és a szörnyeteg tündérmesei bája találkozik az Üvegtrón-sorozat dühös szenvedélyével. A szerző, az amerikai Rosamund Hodge az ókori mítoszok, a középkori angol történetek és a dark fantasy-k megszállottja, jelenleg Seattle-ben él a hét macskájával és a plüss szörnyeivel.

„Imádtam ezt a felemelően sötét és káprázatosan szenvedélyes történetet - alig várom, hogy megjelenjen Hodge következő regénye!” – Sarah J. Maas az Üvegtrón-sorozat szerzője

További ajánlatunk

A bodrogközi rém
borító: A bodrogközi rém>
2 299 Ft
Tartsd meg a titkot
borító: Tartsd meg a titkot>
2 499 Ft
Frankenstein
borító: Frankenstein>
1 799 Ft
Hazudós
borító: Hazudós>
1 990 Ft
Hozzátok el nekem Ivy Pocket fejét!
borító: Hozzátok el nekem Ivy Pocket fejét!>
2 190 Ft
Szívességből szerelem
borító: Szívességből szerelem>
1 990 Ft
Vakrandi a végzettel
borító: Vakrandi a végzettel>
1 690 Ft
Dorothynak meg kell halnia
borító: Dorothynak meg kell halnia>
1 990 Ft

Hasznos holmik