• ISBN:
  ISBN 9789634332145
 • KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • OLDALSZÁM:
  220
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Kéjutca

Magyar szex euróért

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634332145
 • KIADÓ:
  Bookline Könyvek
 • OLDALSZÁM:
  220
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Munk Veronika, az Index újságírója olyan ajtókat nyitott ki, amelyek mindeddig a külvilág előtt zárva voltak. Szexmunkásokkal, futtatókkal, bordélytulajdonosokkal folytatott számos beszélgetés és több éves kutatómunka eredménye, hogy a Németországban dolgozó magyar prostituáltak rejtett világa feltárult.

Böbe, a madám nem hagyhatja el Németországot, mert a magyar törvények értelmében azonnal letartóztatnák. Berta, az örömlány, bár álmodozik arról, hogy egyszer végleg leszámol a vörös lámpás negyeddel, a pénz mindig visszahúzza. Berta Böbének dolgozik, és Ivánnak, a stricinek, aki a szálakat Magyarországról mozgatja. Az észak-német kikötőváros, Bremerhaven egy egész magyar kolóniának biztosít munkalehetőséget, amely a liberális törvénykezés előnyeit kihasználva szabadon űzheti itt az ipart.

Szereplőink bizalmát elnyerve Munk Veronika felteszi azokat a kérdéseket, amelyekre mindig is szerettük volna tudni a választ. Mi fér bele egy húszperces menetbe? Kiből lesz strici? Van a lányoknak orgazmusa? Tabu az óvszer nélküli szex? A személyes hangvételű, ám egy szociológiai tanulmány alaposságával megírt könyv egy saját szabályokkal bíró, zárt és veszélyes világba nyújt betekintést, ahol a pénz és a szex a kiszolgáltatottsággal és egy jobb élet reményével keveredik.

További ajánlatunk

Híres emberek, híres interjúk 2.
borító: Híres emberek, híres interjúk 2.>
2 390 Ft
KrizShow
borító: KrizShow>
2 290 Ft
Aradtól az Országgyűlésig
borító: Aradtól az Országgyűlésig>
2 290 Ft
A Király szívünkben él
borító: A Király szívünkben él>
1 190 Ft
John és George
borító: John és George>
1 990 Ft
Egy év története naplójegyzetekben
borító: Egy év története naplójegyzetekben>
2 990 Ft
Én vagyok
borító: Én vagyok>
1 890 Ft
SOMLYÓDY LÁSZLÓ - A Balatonember
borító: SOMLYÓDY LÁSZLÓ - A Balatonember>
89 Ft

Hasznos holmik