• ISBN:
  ISBN 9789634331438
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  1024 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Üzenet III-IV.

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9789634331438
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  1024 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A világhírű zongoraművész és karmester, Vásáry Tamás önéletregényének második kötetében a hatvanas évektől a kilencvenes évekig követhetjük történetét. A friss házasok meghitt kapcsolatának kibontakozásán keresztül, utazásaik, önmagukban és a misztikumban való elmélyülésüknek lehetünk tanúi. Majd annak, ahogyan a rák, felesége betegsége próbára teszi a mindenségbe vetett hitük erejét.
Vásáry Tamás úgy szól az élet nagy kérdéseiről, hogy azokban bárki magára ismerhet, útmutatást találhat a nehéz helyzetekben. A csodagyerek ebben a kötetben felnő, férfivá érik, de megtartja játékosságát, komor helyzetekben is hozza sajátos humorát.

"Ha továbbra is csak zongoráznia kell, azt most már nem fogja kibírni. Hazudna, ha azt állítaná, hogy a zongorázás nem adott neki örömeket. Hány könnyes katarzisát élte át a billentyűkön nagy szellemek és saját érzelmeinek ötvözetében, és hány örömteli órát töltött más zenészek társaságában, ahol a kamarázás műfajában kiélhette a zenei szeretkezés gyönyörét. Sőt még azt sem tagadhatta, hogy egy-egy jól sikerült koncertje végén élvezte saját felszabadult játékát, és szórhatta szét a lelkes közönségnek ráadások kötetlen számait. Ilyenkor élvezte a sikert és a hatalmat, amit a hangszer tudása adott kezébe, és mindenekelőtt azt, hogy ilyenkor igazán úgy tudott játszani, ahogy valójában tudott. Ezzel szemben attól a pillanattól, hogy a partitúrát a kezébe vette, egész addig, hogy mozdulataival megszólaltatta a zenét, a karmesterség minden arcát igazán szerette."

További ajánlatunk

Egy anya
borító: Egy anya>
3 199 Ft
Levelek a Kner család életéből 1938-1949
borító: Levelek a Kner család életéből 1938-1949>
5 599 Ft
Fantasztikus nők
borító: Fantasztikus nők>
3 899 Ft
Napsugárlány
borító: Napsugárlány>
3 499 Ft
Hszi Csin-ping - A világ legnagyobb hatalmú embere
borító: Hszi Csin-ping - A világ legnagyobb hatalmú embere>
3 499 Ft
Alfred Hitchcock tizenkét élete
borító: Alfred Hitchcock tizenkét élete>
2 890 Ft
Emlékpergető
borító: Emlékpergető>
3 299 Ft
Orvos az ország közepén
borító: Orvos az ország közepén>
640 Ft

Hasznos holmik