• ISBN:
  ISBN 9786155692840
 • FORDÍTOTTA:
  Leyrer Ginda
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  415 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

Túl közel hozzád

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155692840
 • FORDÍTOTTA:
  Leyrer Ginda
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  415 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2017

***NEW YORK TIMES és USA Today bestseller szerző***

„Tinédzserként találkoztam először William McAlisterrel. Jóképű férfi volt, gyönyörű feleséggel. Mr. McAlister akkoriban lett édesapám partnere a cégében, és csak úgy lubickolt a sikerben. Elbűvölő személyiség volt, de nem láttam benne többet, mint egy jó családi barátot.
10 évvel később: 25 éves vagyok, egyedülálló anyaként nevelem a hétéves kisfiam. Elkövettem néhány hibát, melyeket igyekszem most rendbe hozni. Megküzdöttem a démonjaimmal, de most új életet kezdek Vancouverben. Mindenki megérdemel egy második esélyt.
Ügyvezető igazgatóként kezdtem el dolgozni az apám vállalatánál. Már az első napomon tudtam, hogy ígéretes jövő áll előttem. Míg meg nem pillantottam Will McAlistert. Elvált, de ugyanolyan kifinomult maradt, mint ahogyan az emlékeimben élt. Willt már nem úgy láttam, mint apám egy barátját, már sokkal többet jelentett számomra. Sok idő telt el, mióta nem láttuk egymást. Árasztja magából a magabiztosságot és az erős szexualitást. Magas, férfias, vasalt öltöny, erős, csábító tekintet. Teljesen odalettem érte. A zaklatottságom nem segít a helyzeten, nehéz magamat távol tartanom az irodájától, amire folyamatosan rálátok. Túl sok ügyön dolgozunk együtt. Ez csak egy ártalmatlan vonzalom lenne? Egy ártatlan fantázia arról, hogyan szeretkeznék vele az íróasztalon? Esélyem sem lehet nála, hiszen ő az apám legjobb barátja, üzleti partnere és a főnököm. Igaz? Tévedés.

” Karina Halle nagy sikerű Túl közel hozzád című romantikus könyve egy erőteljes történet, mely után újra hinni fogsz a szerelemben. Nem lehet letenni." - Hypable blog


"Nagyon-nagyon élveztem" - Dirty Girl Romance

"Ez a könyv fantasztikus" - Moonlight Gleam

További ajánlatunk

Az élet túl rövid, hogy ne merj szeretni
borító: Az élet túl rövid, hogy ne merj szeretni>
3 199 Ft
A kezdet
borító: A kezdet>
3 499 Ft
Most élsz
borító: Most élsz>
2 999 Ft
Szabadesés
borító: Szabadesés>
1 490 Ft
A mi történetünk
borító: A mi történetünk>
1 990 Ft
Xavér
borító: Xavér>
2 990 Ft
Egy hajszálon múlt – amikor a feleség megőrül
borító: Egy hajszálon múlt – amikor a feleség megőrül>
2 990 Ft
Bárcsak láthatnál
borító: Bárcsak láthatnál>
1 990 Ft

Hasznos holmik