• ISBN:
  9789634331285
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  128 oldal

Romani Gastro

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634331285
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  128 oldal

Szeretünk enni, etetni. Szeretjük a bennünk rejlő kreativitást és alkotóvágyat a főzésben kiteljesíteni. Főzünk a családunknak, főzünk a barátainknak, étellel békítjük meg a másikat, és ha valami jó történik, az tökéletes alkalom arra, hogy együnk valamit.

Az elsődleges célunk, hogy megismertessük és újraértelmezzük a cigány konyhát. Mint minden nemzet konyhájának, úgy a roma gasztronómiának is folyamatosan reagálnia kell az újonnan jött igényekre. Egyszerre éljük meg a cigány és a magyar tradíciót úgy, hogy közben próbálunk az otthonról hozott értékekből a lehető legtöbbet megtartani. A hagyományos ételeken túl ugyanakkor azt is megmutatjuk, hogyan lehet ezeket a fogásokat egészségesebb és fenntarthatóbb módon elkészíteni.

Hiszünk abban, hogy az étel összetartó erővel bír: összetartja a közösséget, közelebb hozza az idegeneket és képes hidat teremteni a kultúrák között. Hiszünk abban, hogy azzal, hogy rávilágítunk a hasonlóságokra, képesek vagyunk utat nyitni egy befogadóbb társadalom felé.

Bara és Zsani

További ajánlatunk

Útmutató szüléshez
borító: Útmutató szüléshez>
2 490 Ft
Deutériummegvonás
borító: Deutériummegvonás>
3 190 Ft
Mondd el, mire vágysz
borító: Mondd el, mire vágysz>
1 990 Ft
A képernyő rabjai
borító: A képernyő rabjai>
2 490 Ft
Menni
borító: Menni>
1 500 Ft
Búza nélkül
borító: Búza nélkül>
2 290 Ft
Paleolit edzés
borító: Paleolit edzés>
2 790 Ft
Paleolit táplálkozás
borító: Paleolit táplálkozás>
2 490 Ft

Hasznos holmik