• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  395 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155763601

Piszkos alku

Szerelem vihara 1.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  395 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155763601

Engedd, hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata!

Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát. Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát. Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül.
Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.

További ajánlatunk

Túl hosszú út
borító: Túl hosszú út>
2 500 Ft
Otthoncsere
borító: Otthoncsere>
2 599 Ft
Barcelona, Barcelona
borító: Barcelona, Barcelona>
3 499 Ft
Sötét
borító: Sötét>
2 590 Ft
Az ördög télen
borító: Az ördög télen>
1 990 Ft
Árnyoldal
borító: Árnyoldal>
2 199 Ft
A szultán asszonya
borító: A szultán asszonya>
2 790 Ft
A másik család
borító: A másik család>
1 490 Ft

Hasznos holmik