• FORDÍTOTTA:
  Goitein Veronika
 • EREDETI CÍM:
  Absolutely Smashing It
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  382 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013538

Vannak tökéletes anyák

csak nekik még nem született gyerekük

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Goitein Veronika
 • EREDETI CÍM:
  Absolutely Smashing It
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • OLDALSZÁM:
  382 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156013538

Hangosan nevettem." - Beereader Books

"Pont erre a könnyed és szórakoztató könyvre vártam egy fárasztó nap után." - Fraser's Fun House

"Egyszerűen imádtam." - Cosy Books

Anya. Anya! ANYAAAA! - 40-es szingli anya megosztaná (mindenét!)

"Sam, Ava! Indulás fölfelé! Megmostátok a fogatokat? Fésülködés? Cipő? Gyerünk, gyerünk, gyerünk! Már megint iszonyúan el fogunk késni! Nem, nem láttam Optimusz fővezért, és nem is érdekel, merre lehet. Sam, abbahagynád a testvéred szekálását, és eltennéd végre a felhőkarcoló-modellt, amit a múlt éjjel gondosan összeraktam helyetted, hogy ne kerüljünk bajba a tanárodnál? Nem, nem olyan a szaga, mint a romlott bornak. Na jó, talán egy kicsit. Sam, nincs időm vitázni. Csak emeld meg a feneked és szállj be a kocsiba, oké? Ava! Fogmosás! Fésülködés! Cipő!"

Gemma éppencsak egyben tartja az életét: egyedülálló anya, mindjárt betölti a 40-et, és a hétéves lánya egy kegyetlenül pontos rajzon a melleit valahol a térde környékén ábrázolja. Amikor Gemma újdonsült szomszédja, Becky azt javasolja, hogy kezdjen el újra randizni, Gemmának komoly önuralomra van szüksége, hogy ne röhögje képen.
De Becky nagyon meggyőző tud lenni, és Gemma hamarosan ott találja magát zsonglőrködve egy teljes munkaidős állásban, az iskolatársak egyre örültebb igényeket támasztó anyukáinak Facebook-csoportjában és az új randizás világának trükkös etikettjében.
Ha ez nem lenne elég, Gemmának valahogy kezelnie kell a vonzódását a lánya tanárához, Tomhoz, aki a nagyvárosi életét arra cserélte, hogy egy osztálynyi hétévesnek nyelvtant és matekot tanítson, meg azt, miért nem jó ötlet a másikat büdös pukimajomnak nevezni.
Ez hosszú évnek ígérkezik, amiben Gemma és Becky egy nagyon fontos leckét kap az élettől: hogy végül is jó szülőnek lenni csupán annyit jelent, mint elég jónak lenni.

Kathryn Wallace blogját, Facebook-, Instagram- és Twitter-oldalait 200 000 rajongó követi nap mint nap. Első regénye, amelyben minden anya könnyedén magára ismerhet, egy kihagyhatatlan, vidám és kedves történet, és amely a megjelenést követően azonnal az Amazon sikerlistájának élére ugrott, most végre elérkezett a magyar olvasókhoz is.

További ajánlatunk

Jamaica
borító: Jamaica>
2 490 Ft
A kezdet
borító: A kezdet>
3 999 Ft
Első pillantás
borító: Első pillantás>
3 499 Ft
Gyalázat és szenvedély
borító: Gyalázat és szenvedély>
3 499 Ft
Mielőtt elbukunk
borító: Mielőtt elbukunk>
2 390 Ft
Egyenes úton - egyedül
borító: Egyenes úton - egyedül>
1 490 Ft
Calendar Girl - Október - November - December - 12 Hónap. 12 Férfi. 1 Eszkortlány.
borító: Calendar Girl - Október - November - December - 12 Hónap. 12 Férfi. 1 Eszkortlány.>
2 390 Ft
A múlt ára
borító: A múlt ára>
2 790 Ft

Hasznos holmik