Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A meghívó

Foley, Lucy

Fordította : Abrudán Katalin

Eredeti cím : The Invitation

Kiadó : Maxim Könyvkiadó

432 oldal

Megjelenés éve : 2017

ISBN 9789632617558

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

3 499 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

A ravaszul romantikus, intelligens szerelmi történet szálai a mesés olasz Riviérán bonyolódnak egymásba: karizmatikus sztárok keverednek a római arisztokrata elittel, s miközben egy furán induló love storyba csöppen az ifjú angol újságíró, veszélyes titkokra jön rá.

RÓMA — 1953

Hal, a pénztelen, jóképű fiatalember, aki utazási magazinokba ír a háború utáni stagnálás idején, saját múltja elől menekül el az Örök Városba. Amikor útjaik keresztezik egymást a rejtélyes és szépséges Stellával, a férfi egyben a turisták elől elzárt kastélyok fényűző világába is beléphet... legalábbis egy pillanatra. Bár a fiatalok más-más világból jönnek, Hal nem tud ellenállni a vonzásnak, amely akkor teljesedik ki igazán, amikor útban egy filmbemutatóra sztárok és arisztokraták gyűlnek össze a csodás és különc olasz grófnő luxusjachtján.
   Az olvasó, aki az írónő jóvoltából most bepillanthat egy kevesek által ismert világba, nem tud ellenállni a történet sodrának, amelynek végén mindenkiről és minden féltve őrzött titokról lehull a lepel…


 
 

© 2010 multimediaplaza.com