Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Amiről az orvos nem mindig beszél 2021/1. beleolvasó

Molnár Gabriella (főszerkesztő)

Kiadó : Ventus Commerce

Megjelenés éve : 2021

19 oldal

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).

Töltse le most!

Kérjük, jelentkezzen be a letöltéshez!
 

Az Amiről az orvos nem mindig beszél hiánypótló, rendhagyó egészségmagazin. A magyar kiadás alapja a What Doctors don’t Tell You című brit havilap, amely sok éve töretlen népszerűségnek örvend, és eddig a világ 14 országában jelent meg nagy sikerrel.

A januári magazin beleolvasójában:
Vércsoportdiéta - jól hangzik, de...; Függőség vagy napi rutin - gondoljuk újra rossz szokásainkat; Miért sír az ember - könnyektől a katarzisig; Rés a pajzson: az étrend és a pajzsmirigy-alulműködés.

Ismerd meg a januári magazin részletes tartalomjegyzékét!

A nyomtatott magazin előfizethető, megrendelhető a kossuth.hu-n.

 

Az Amiről az orvos nem mindig beszél magazin különlegessége abban rejlik, hogy megbízható, tudományos kutatásokon alapuló válaszokat ad az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre – tabuk nélkül.Meglepő újdonságokat, tényeket, érdekes kutatási eredményeket, tudományosan igazolt módszereket, terápiákat tolmácsol hitelesen, sok-sok képpel, adattal illusztrálva, olvasmányos, szórakoztató stílusban.

Ez a magazin valóban „forradalmian új”! Olyan hiteles és megbízható információforrás, amely a felelősségteljes döntés biztonságát nyújtva valódi segítséget jelenthet az egész családnak.

Ízelítő rovatainkból:
Forró témák • Új nézőpont • Gyógyulás másképp • Van képünk hozzá • Naturdoki eseteiből • Egészségmozaik • Nagyító alatt • Állati sarok


 
 

© 2010 multimediaplaza.com