Amiről az orvos nem mindig beszél 2021/2. beleolvasó

Az Amiről az orvos nem mindig beszél hiánypótló, rendhagyó egészségmagazin. A magyar kiadás alapja a What Doctors don’t Tell You című brit havilap, amely sok éve töretlen népszerűségnek örvend, és eddig a világ 14 országában jelent meg nagy sikerrel.

A februári magazin beleolvasójában:
Jógával a szívritmuszavar ellen; Miért ne reggeli előtt igyuk meg az első csésze kávét?; A finomított cukrok és a bipoláris zavar; Koronavírus: amit tudunk róla, és amit nem; Az ultrafeldolgozott élelmiszerek; Teszt: mekkora a hajlama az Alzheimer-kór kialakulására?; Séta az egészségért; két kalóriacsökkentett recept.

Ismerd meg a februári magazin részletes tartalomjegyzékét!

A nyomtatott magazin előfizethető, megrendelhető a kossuth.hu-n.

Az Amiről az orvos nem mindig beszél magazin különlegessége abban rejlik, hogy megbízható, tudományos kutatásokon alapuló válaszokat ad az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre – tabuk nélkül.Meglepő újdonságokat, tényeket, érdekes kutatási eredményeket, tudományosan igazolt módszereket, terápiákat tolmácsol hitelesen, sok-sok képpel, adattal illusztrálva, olvasmányos, szórakoztató stílusban.

Ez a magazin valóban „forradalmian új”! Olyan hiteles és megbízható információforrás, amely a felelősségteljes döntés biztonságát nyújtva valódi segítséget jelenthet az egész családnak.

Ízelítő rovatainkból:
Forró témák • Új nézőpont • Gyógyulás másképp • Van képünk hozzá • Naturdoki eseteiből • Egészségmozaik • Nagyító alatt • Állati sarok

További ajánlatunk

Cukoragykúra
borító: Cukoragykúra>
2 990 Ft
A rózsa labirintusa
borító: A rózsa labirintusa>
4 199 Ft
A nagy ugrás
borító: A nagy ugrás>
3 970 Ft
Tévutak az orvoslásban
borító: Tévutak az orvoslásban>
2 790 Ft
Végső rendrakás svéd módra
borító: Végső rendrakás svéd módra>
1 500 Ft
A paleo gyermek
borító: A paleo gyermek>
2 490 Ft
Bélügyek - A belek csodálatos világa és a jó emésztés
borító: Bélügyek - A belek csodálatos világa és a jó emésztés>
1 800 Ft
Kispapa születik
borító: Kispapa születik>
750 Ft

Hasznos holmik