Amiről az orvos nem mindig beszél 2021/3. beleolvasó

Az Amiről az orvos nem mindig beszél hiánypótló, rendhagyó egészségmagazin. A magyar kiadás alapja a What Doctors don’t Tell You című brit havilap, amely sok éve töretlen népszerűségnek örvend, és eddig a világ 14 országában jelent meg nagy sikerrel.

A márciusi magazin beleolvasójában:
Meditáció a krónikus fájdalomra? A gyerekek tényleg könnyen átvészelik a COVID-járványt? Tizenkét hétköznapi ember szerte a járvány sújtotta Európából: milyen a helyzet náluk? Csizmadia Anna: hogyan gyógyul ki a mellrákból?

Ismerd meg a márciusi magazin részletes tartalomjegyzékét!

A nyomtatott magazin előfizethető, megrendelhető a kossuth.hu-n.

Az Amiről az orvos nem mindig beszél magazin különlegessége abban rejlik, hogy megbízható, tudományos kutatásokon alapuló válaszokat ad az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos nyugtalanító kérdésekre – tabuk nélkül.Meglepő újdonságokat, tényeket, érdekes kutatási eredményeket, tudományosan igazolt módszereket, terápiákat tolmácsol hitelesen, sok-sok képpel, adattal illusztrálva, olvasmányos, szórakoztató stílusban.

Ez a magazin valóban „forradalmian új”! Olyan hiteles és megbízható információforrás, amely a felelősségteljes döntés biztonságát nyújtva valódi segítséget jelenthet az egész családnak.

Ízelítő rovatainkból:
Forró témák • Új nézőpont • Gyógyulás másképp • Van képünk hozzá • Naturdoki eseteiből • Egészségmozaik • Nagyító alatt • Állati sarok

További ajánlatunk

Rézi a páczban
borító: Rézi a páczban>
2 999 Ft
Golyóálló diéta
borító: Golyóálló diéta>
2 490 Ft
A paleo gyermek
borító: A paleo gyermek>
2 490 Ft
50-es nők együtt
borító: 50-es nők együtt>
1 980 Ft
Lagom - A boldogság svéd titka
borító: Lagom - A boldogság svéd titka>
2 290 Ft
Tiszta öröm
borító: Tiszta öröm>
2 490 Ft
Astanga jóga
borító: Astanga jóga>
2 390 Ft
Tiszta Szex
borító: Tiszta Szex>
2 190 Ft

Hasznos holmik