• FORDÍTOTTA:
    Farkas Veronika, Holbok Zoltán
  • EREDETI CÍM:
    Never Ask Me
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    344 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • ISBN:
    ISBN 9789634755067

Nem akarod tudni

Olvass bele!
  • FORDÍTOTTA:
    Farkas Veronika, Holbok Zoltán
  • EREDETI CÍM:
    Never Ask Me
  • KIADÓ:
    Jaffa Kiadó
  • OLDALSZÁM:
    344 oldal
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2020
  • ISBN:
    ISBN 9789634755067

Mindannyiunkat feszítenek olyan kérdések, amiket félünk feltenni. A csendes texasi kertváros parkjában holtan találják Danielle Robertset, a közösség sikeres, szeretett és megbecsült örökbefogadási tanácsadóját, aki számos helyi családnak hozta el a szülői lét örömét. Danielle halála az egész kisvárost megrázza, de talán senki sincs annyira lesújtva, mint a szomszédos Pollitték, akik szinte családtagjukként szerették a nőt. A rejtélyes bűneset a környékbeliekhez hasonlóan őket is gyanakvóvá teszi, és agyafúrt mesterkedések lavináját indítja el: mégis ki akarhatta Danielle halálát ebben a békés kisvárosban, és miért? A kérdésekre senki sem tudja a választ, de hamarosan szinte mindenkire a gyanú árnyéka vetül.

Pollitték mindig is sziklaszilárdan hittek abban, hogy családi kötelékük megbonthatatlan. Ám amint a nyomozás során Danielle életének sokkoló igazságai a felszínre törnek, a család tagjai lassan szembesülnek a többiek titkaival, ami próbára teszi a másik iránti elkötelezettségüket. Hamarosan mindannyiukban megfogalmazódik a torokszorító kérdés: vajon meddig megy el valaki, hogy a szeretteit védje, és mik azok a titkok, amikért ölni is érdemes?

A The New York Times sikerszerzőjének legújabb regénye feszültségekkel teli, fojtogató légkörű, vérbeli pszichothriller egy kisváros sötét oldaláról és egy tökéletesnek hitt család régóta rejtegetett titkairól.

MAGÁVAL RAGADÓAN IZGALMAS REGÉNY… KÉPTELENSÉG LETENNI – Harlan Coben

JEFF ABBOTT regényeit világszerte fordítják és olvassák. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. A nagy sikerű Sam Capra-sorozatból a Végjáték elnyerte a thrillerírók nemzetközi díját, de a White Mosley békebíróról szóló bűnügyi történetei és önálló regényei is rendkívül népszerűek. Abbott a texasi Austinban él feleségével és két fiával.

Kyle, amilyen halkan csak lehet, megsemmisíti a telefont. Egy kalapáccsal, a fürdőszoba kövére kiterített törülközőn, gondosan ügyelve arra, hogy Grant meg ne hallja. Apa, te mit csinálsz itt? Miért töröd össze a mobilod? Várj csak, az kinek a telefonja? Ezekre a kérdésekre most nem szívesen válaszolna. Az összetört kijelzőt, a SIM-kártyát és a többi alkatrészt egy szemeteszsákba rakja, majd azt egy másik zacskóba.

További ajánlatunk

Napvilág
borító: Napvilág>
3 199 Ft
A titkárnő
borító: A titkárnő>
1 990 Ft
Yanna titka
borító: Yanna titka>
899 Ft
Ügynök a terepen
borító: Ügynök a terepen>
2 280 Ft
A kínai
borító: A kínai>
1 600 Ft
Gyalogút
borító: Gyalogút>
1 999 Ft
Szorul a hurok
borító: Szorul a hurok>
2 390 Ft
Szökésben
borító: Szökésben>
2 390 Ft

Hasznos holmik