Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Ransom Riggs

ISBN : 978-963-09-6922-2

Fordította : Gálvölgyi Judit

Kiadó : Kossuth Kiadó

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 690 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Videóajánló
Részlet Mertz Tibor felolvasásában
A szerzőről és a regény megszületéséről
Exkluzív interjú a szerzővel
Sajtóvisszhangok
Interjú Gálvölgyi Judittal, a könyv fordítójával

Hajdanában egy szigeten, a világ túlsó felén igen különös gyerekek éltek. Mind együtt egy nagy, öreg házban, egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem lelhetett rájuk. Nem olyanok voltak, mint más emberek. Káprázatos dolgokra voltak képesek.
És mindre vigyázott egy bölcs, vén madár...

Egy családi tragédia után a tizenhat esztendős Jacob egy távoli, Wales partjainál lévő szigetre kerül, ahol felfedezi Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekek számára alapított otthonának omladozó romjait. Ahogy végigjárja az elhagyott hálótermeket és folyosókat, rájön, hogy az itt rejtegetett árvák többek voltak különösnél. Talán veszélyesek. Lehet, hogy jó okból zárták őket el egy kietlen szigeten. És valamiképpen – legyen ez bármilyen valószínűtlen is – talán még mindig élnek.

Az izgalmas regény az utóbbi évek legeredetibb fantáziavilágába vezeti főhősét. A művet az illusztrálására felhasznált réges-régi, ám eredeti fotók egészen különleges hangulatúvá varázsolják. Megérdemelten vezette hetekig a New York Times és az Amazon sikerlistáit, és többek között a Publisher’s Weekly és a USA Today bestsellerei közé is bekerült. Most a nyomtatott változattal egyidejűleg a Kossuth Kiadó e-könyvként is megjelenteti – kizárólag a Multimédiaplázában.

A könyv bemutatója a Filmtekercs portálon

Üresek városa (A trilógia 2. kötete)
Lelkek könyvtára (A trilógia 3. kötete)


 
 

© 2010 multimediaplaza.com