Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Vérember

Robert Pobi

ISBN : 978-963-09-7282-6

Fordította : Varga Csaba Béla

Kiadó : Kossuth Kiadó

480

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

490 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 
A gyilkos
A csendes amerikai tengerparti üdülőhelyen, Montaukban egy szadista gyilkos lesi áldozatait. Csak a megfelelő pillanatot várja, hogy lecsapjon, és szabadjára engedje végtelen gyűlöletét.

A védelmező
Mike Hauser seriff körzetében brutális gyilkosság áldozataira bukkannak: a fiatal nőt és kisfiát elevenen megnyúzták. A tetthelyen egyetlen nyomot sem találnak, semmi sem utal az elkövetőre, és még csak sejteni sem lehet az indítékait. A seriff tudja, hogy a szörnyű bűncselekmény felderítése meghaladja az erejét. Olyan segítőre van szüksége, aki korábban már sikeresen elbánt hasonló szörnyetegekkel.

A bosszúálló
Jake Cole az FBI-nak dolgozik. A tetovált férfi egyedülálló képességgel rendelkezik: a tetthelyek tanulmányozása során felismeri a gyilkosok sajátosságait, egyedi azonosítójukat, ahogy ő nevezi, a „névjegyüket”. Amikor bekapcsolódik a tengerparti ügy kinyomozásába, rádöbben, hogy a gyilkos ugyanúgy végez áldozataival, ahogyan harminc évvel korábban Jake édesanyját is meggyilkolták. A munka ettől a perctől személyes ügyévé válik…

Könyörtelen versenyfutás kezdődik az idővel, Jake-nek meg kell találnia a gyilkost, mielőtt a „Vérember” kapná el őt…

 
 

© 2010 multimediaplaza.com