• ISBN:
  ISBN 9786155418426
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  329
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

Napfényvitamin

Hazugságok, tévhitek és a tények

Olvass bele!
 • ISBN:
  ISBN 9786155418426
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  329
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2014

A modern ember tragédiája, hogy rohamosan távolodik attól az optimális életmódtól, amelyre az evolúció „tervezte". E folyamat egyik lényeges velejárója, hogy házakba és légkondicionált irodákba bújtunk a nap elől. Márpedig napozás és fény nélkül D-vitamin sem termelődik az emberi szervezetben, holott erre a speciális hormonra szervezetünk minden sejtjének nagy szüksége volna.

SZENDI GÁBOR új könyvében rámutat: a civilizált világ nagyvárosokba koncentrálódott népessége folyamatos D-vitamin-hiányban szenved, és ez az egyik fő oka a rák, az autoimmun betegségek, a légúti és idegrendszeri megbetegedések, valamint számos más civilizációs betegség rohamos terjedésének. Szendi összefoglalja mindazt, amit a haladó szellemű tudomány eddig megismert a napfény, a D-vitamin és a civilizációs betegségek kapcsolatáról. Rámutat arra, hogy az ember az evolúció során évmilliókig a napon élt, ezért szervezete igen magas D-vitamin-szinthez alkalmazkodott.

A szerző állítja: az egészség megfelelő életmód, nem pedig megfelelő orvosi kezelés kérdése. A nyugati orvoslás csak árral szemben úszik, amikor arra törekszik, hogy némileg javítson a népesség egyre romló egészségi állapotán, miközben - tudomást sem véve a kutatás utóbbi harminc évének eredményeiről - a D-vitamin túladagolásával riogat, és óva int a napozástól. Ne feledjük azonban: vitaminhiányt csak vitaminbevitellel lehet megszüntetni.

Az egészség bármennyit megér - szokták mondani. Ehhez képest a napfény ingyen van, a D-vitamin pedig filléres tétel. Ám amíg erre nem ébred rá a hivatalos orvoslás, addig nem tehetünk mást, mint hogy a saját kezünkbe vesszük egészségünk védelmét. Ebben segít Szendi Gábor legújabb könyve, amely forradalmian új információkat nyújt minden egészségtudatos és gyógyulni vágyó embernek, leendő gyermeke egészségéért aggódó anyának.

További ajánlatunk

Vakcinák - Milyen védőoltásokat adassak be gyermekemnek?
borító: Vakcinák - Milyen védőoltásokat adassak be gyermekemnek?>
4 199 Ft
Illesztési hiba
borító: Illesztési hiba>
2 490 Ft
Mire felnövünk
borító: Mire felnövünk>
1 899 Ft
Megúszhatatlan
borító: Megúszhatatlan>
2 490 Ft
Digitális detox
borító: Digitális detox>
2 290 Ft
Fogadd el magad
borító: Fogadd el magad>
2 290 Ft
Ingyenbaba
borító: Ingyenbaba>
2 500 Ft
Búza nélkül
borító: Búza nélkül>
2 290 Ft

Hasznos holmik