Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Egy self-publishing könyv születésének természetrajza

A Góóól-öröm sikerkönyv írójának beszámolója A-tól Z-ig

Zimányi Róbert

Kiadó : Kossuth Kiadó

ISBN : 9789630979702

26 oldal

Megjelenés éve : 2014

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

490 Ft helyett most
343 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Mi lenne, ha írnék egy beszámolót arról, hogy a foci csodálatos gazdag világa miképp bővül egy új elemmel? A stadionokon kívüli meccsnézés őrületéről van szó. Gyakran többen nézik a mérkőzéseket fan zónákban, mint bent a stadionokban – fűzi gondolatait Zimányi Róbert G.  Németországban – ahol a fiatal szerző gyakornokként dolgozhatott egy nagy multinál - megismerte az új sport-buli helyszíneket. A felvetésből valóság lett. Végül elkészült egy könyv, címe: Góóól-öröm. Sikerlistás írás lett.

Hogyan készült a könyv, az első kötetes szerző milyen nehézségekkel találkozott az írás és a kiadás kapcsán? Kitől kapott segítséget? Milyen csalódások, és egyben pozitív meglepetések érték? Erről számol be ez a rövid összefoglaló: személyes átéléssel, a tanácsnyújtás szándékával, az őszinte segíteniakarás hitével.

Részlet a bevezetőből: „Bízzunk benne, hogy minél több emberhez eljut művünk (ennek érdekében tennünk is kell); a várható olvasók elgondolkodnak írásainkon és talán valamelyest mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy világunk jobb legyen, és több értékkel rendelkezzen a ma élő és a jövő emberei számára egyaránt!”


 
 

© 2010 multimediaplaza.com