Előbb-utóbb szerelem

Olvass bele!

Barnabás, a menyasszonya által kikosarazott fiatal tanár éppen szerelemi csalódásából lábadozik. Laura, a kislányát egyedül nevelő fiatal anyuka szeretne egy társat, aki a gyerekével együtt elfogadja őt. Egy nap mindketten úgy döntenek, vállalják a kockázatot, és regisztrálnak egy internetes párkereső oldalra. Hasonló elhatározásra jut a harmincas Dóra és a nagymama korú Vica is, és ezzel előre nem látott bonyodalmak sorát indítják el.

A négy társkereső találkozik alkalmi kalandra vágyó szoknyavadásszal és luxusprostiként dolgozó egyetemista lánnyal, kicsavarodott ízlésű üzletemberrel és alibifeleséget kereső meleg férfival, furfangos pénzvadásszal és kínosan smucig úriemberrel. Kalandjaik során hol egy ötcsillagos hotelben, hol egy Pest környéki, rossz hírű találkahelyen, hol egyenesen a rendőrségen találják magukat.

Tisztességtelen ajánlatok, bűnös szenvedélyek, vígjátékba illő első randik, szívszorító szakítások kísérik hőseink bolyongását a huszonegyedik század nagy kerítőjének hálójában. Ám mire kikeverednek a párkeresés útvesztőiből, megtanulják: érdemes esélyt adni a sorsnak, mert cserébe a sors is kínálhat egy második esélyt.

További ajánlatunk

Kötelék
borító: Kötelék>
2 799 Ft
Fényes páncélú herceg
borító: Fényes páncélú herceg>
2 490 Ft
Csak egy álom
borító: Csak egy álom>
2 599 Ft
Cassandra meghódítása
borító: Cassandra meghódítása>
2 390 Ft
Az én pasim
borító: Az én pasim>
2 490 Ft
Viharos érzelmek
borító: Viharos érzelmek>
1 999 Ft
Maradj velem, angyal
borító: Maradj velem, angyal>
2 290 Ft
Darabokra tört szívek
borító: Darabokra tört szívek>
1 990 Ft

Hasznos holmik