Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A Jedi visszatér

Star Wars

Kahn, James

Eredeti cím : Star Wars: The Return of the Jedi

ISBN 9786155468537

Fordította : Veres Mihály

Kiadó : Agave Könyvek

192 oldal

Megjelenés éve : 2014

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 980 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Nehéz idők járnak a Lázadó Szövetségre...

A karbonittömbbe fagyasztott Han Solo a rettegett csempészfejedelem és gengszter, Jabba, a hutt kezére jutott. Luke Skywalker és Leia hercegnő egy kockázatos küldetés keretében beszivárognak a kegyetlen bűnöző tatuini sivatagi palotájába, hogy bármi áron megmentsék.
    Ezalatt Darth Vader és Palpatine császár egy új és még erősebb Halálcsillag építésén dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsák a Lázadó Szövetséget. A Birodalom a félig elkészült űrállomás védelme érdekében az addig érintetlen Endor bolygón épít pajzsgenerátort, amely a Halálcsillag egyetlen gyenge pontja. A Lázadók végső esélye, ha egyesítik flottáikat és létrehoznak egy gigantikus armadát... hogy egy hősies, utolsó leheletig tartó csatát vívjanak a galaxis leghalálosabb fenyegetése ellen.

A Csillagok háborúja 1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.


 
 

© 2010 multimediaplaza.com