Eltitkolt múlt

 

Olvass bele!
Megszelídülhet egy vérbeli szívtipró?
"Alexander Cross vagyok, egy veszedelmes és vakmerő csábító, a határtalan gyönyörök legfőbb rajongója. Az erotikus hódításaimat hobbinak tekintem, a kapcsolataimból kizárok minden lehetséges érzelmi kötődést, életem elsődleges célja újabb és újabb nő meghódítása. Szándékaimat sosem titkoltam, éppen ezért nem is értem, mit esznek rajtam olyan nagyon a nők? Tényleg ennyit jelentene a külső? Az előkelőség? A gazdagság? A szép szavak? A szemtelenség valóban lefegyverző lenne? Vagy talán csak a rossz, a bűn, a gonoszság izgalma csalogatja őket?"
De mi történik, ha egy ilyen férfi beleun az addigi egyhangú, felszínes és érzelemmentes életébe és önmaga elszámoltatása közepette véletlenül elüti azt a nőt, aki életében először másképp tekint rá? Amikor Alex belenéz szépséges áldozata kék szemeibe, minden megváltozik, függővé válik. Megtapasztalja, milyen szeretni, gondoskodni és szeretve lenni. Idővel ráébred azonban, hogy Lexie nem az a nő, akinek hitte, múltja tele van szenvedéssel, titkokkal és fájdalmas rejtélyekkel, ám addigra már késő: elnyeli őt a mély, őszinte érzelem, amit a lány iránt táplál.
Vajon a múlt sötét titkai engedik a fiatal szerelmeseket új életet kezdeni? Anne L. Green harmadik regénye még a korábbiaknál is szenvedélyesebb és fordulatosabb. Az írónő sikerkönyveiben már bizonyította, hogy csak egyetlen dolog állandó az életben: mindig minden változhat.

További ajánlatunk

Amit a szív diktál
borító: Amit a szív diktál>
3 199 Ft
Elme
borító: Elme>
2 390 Ft
Ízek, imák, szerelmek
borító: Ízek, imák, szerelmek>
2 390 Ft
Szigor 4. könyv
borító: Szigor 4. könyv>
990 Ft
Kedves halottak!
borító: Kedves halottak!>
1 990 Ft
A titokzatos Ő
borító: A titokzatos Ő>
1 990 Ft
Hárem és szerelem
borító: Hárem és szerelem>
1 590 Ft
Adriai káprázat
borító: Adriai káprázat>
2 990 Ft

Hasznos holmik