• ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

A maffia ágyában

második kiadás

Olvass bele!
 • ISBN:
  9786155596162
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  342 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2016

Érzéki és veszedelmes

Suzanne Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit, ugyanakkor a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát.
Itt véget is érhetne ez a romantikus történet. A happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…
Lesz-e kiút az érzések között őrlődő főhősök számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából, és van-e szabadulás a saját rémtetteinktől? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A szeretet is gyűlölet, csak éppen fejtetőre állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem”– adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

A nagysikerű maffia-trilógia második, bővített kiadásának köszönhetően már nemcsak Suzanne gondolatait és érzéseit ismerhetjük meg, a még szenvedélyesebb és izgalmasabb részekben ugyanis már Massimo szemszögéből is láthatjuk az eseményeket.
Borsa Brown lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye feltárja, milyen pokoli mélységekbe és paradicsomi magasságokba juthat férfi és nő, ember és ember kapcsolata.

További ajánlatunk

A végzet előtt (novella)
borító: A végzet előtt (novella)>
1 169 Ft
Akik poggyász nélkül utaznak
borító: Akik poggyász nélkül utaznak>
3 199 Ft
Karácsonyeste Friday Harborben
borító: Karácsonyeste Friday Harborben>
1 990 Ft
A lázadó herceg
borító: A lázadó herceg>
2 999 Ft
Csalfa csábító
borító: Csalfa csábító>
2 399 Ft
Éjsötét játszmák
borító: Éjsötét játszmák>
2 390 Ft
Vágy és szerelem
borító: Vágy és szerelem>
1 999 Ft
Lány a tükörben
borító: Lány a tükörben>
1 990 Ft

Hasznos holmik