Kegyetlen szépség

Olvass bele!

Leonidas lányát tizenhét éven át képezték arra, hogy megölje a zsarnokot, megmentve ezzel a Királyságot, bár feláldozva saját életét. De egy dologra nem készítették fel: arra, hogy mit tegyen, ha végzetes szerelembe esne.

Nüxet születésétől kezdve arra képzik, hogy végezzen a Királyság zsarnok uralkodójával, a félelmetes és halhatatlan démonnal. De amikor tizenhét évesen beköltözik a város fölé magasodó kastélyba, rájön, hogy semmi sem olyan, mint amilyennek képzelte: főképp a vonzó és szemtelenül szellemes új férje. Nüx tudja, hogy mi a kötelessége, és hogy bármi áron meg kell mentenie a népét, de lassan be kell ismernie, hogy menthetetlenül beleszeretett az esküdt ellenségébe... Vajon ez elég indok arra, hogy feladja a küldetését, és átadja magát ennek a szörnyetegnek?

Ebben a varázslatosan megírt történetben a Szépség és a szörnyeteg tündérmesei bája találkozik az Üvegtrón-sorozat dühös szenvedélyével. A szerző, az amerikai Rosamund Hodge az ókori mítoszok, a középkori angol történetek és a dark fantasy-k megszállottja, jelenleg Seattle-ben él a hét macskájával és a plüss szörnyeivel.

„Imádtam ezt a felemelően sötét és káprázatosan szenvedélyes történetet - alig várom, hogy megjelenjen Hodge következő regénye!” – Sarah J. Maas az Üvegtrón-sorozat szerzője

További ajánlatunk

A nővérek átka
borító: A nővérek átka>
1 999 Ft
A világítótorony legendája
borító: A világítótorony legendája>
1 999 Ft
Szent Péter esernyője / Különös házasság
borító: Szent Péter esernyője / Különös házasság>
890 Ft
36 kérdés, amitől rád kattantam
borító: 36 kérdés, amitől rád kattantam>
1 990 Ft
Az Őrző hajnala
borító: Az Őrző hajnala>
2 590 Ft
A Da Vinci-kód - ifjúsági regény változat
borító: A Da Vinci-kód - ifjúsági regény változat>
2 490 Ft
Egy dörzsölt koponya kalandjai
borító: Egy dörzsölt koponya kalandjai>
1 990 Ft
Sherlock, Lupin és én - A fehér kastély
borító: Sherlock, Lupin és én - A fehér kastély>
1 990 Ft

Hasznos holmik