Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Függőségben 1. rész

Müller, Renáta W.

ISBN 9789631242331

Kiadó : Renáta W.Müller

136 oldal

Megjelenés éve : 2017

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

1 490 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Nathaniel Cruz már akkor belebolondult Alexis Woodville-be, amikor a lány a gimnáziumban egy szerencsétlen baleset folytán fejen találta őt egy focilabdával. A cserfes vörös hajú szó szerint levette a fiút lábáról. Egyikük sem sejtette, hogy a spontán vonzalom életre szóló bilincset tesz majd a szívükre. De a katasztrofális időzítés és egy buta véletlen hosszú időre elszakítja őket egymástól.
Évekkel később Nathaniel a világhírű futballsztár csillogónak látszó életét éli, szívében azonban még mindig megszállottja Alexisnek. A régóta eltitkolt vágyak a felszínre törnek, ám hiába tombol közöttük a szenvedély, a féltékenység és birtokolni vágyás megint szétválasztja őket.
Amikor útjaik később újra keresztezik egymást, hatalmas dilemma előtt állnak. Követve a szívük vágyát, megadják-e magukat az oly régóta elnyomott szenvedélynek, vagy feláldozzák a szerelmet a felelősségtudat oltárán?
Ez Alexis és Nathaniel érzéki, szenvedélyes története. Remélem annyira élvezitek majd olvasni, mint amennyire én az írást élveztem!

A második kötet

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com