• ISBN:
  9789634333180
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  436

A felejtés ideje

Olvass bele!
 • ISBN:
  9789634333180
 • KIADÓ:
  Insomnia
 • OLDALSZÁM:
  436

Mi történik velünk a halál után? És a születés előtt?
Mit tennél, ha a négyéves fiad azt mondaná, hogy egy másik életet élt, és azt akarja vissza, az ottani anyukájával?

Noah soha nem volt átlagos kisgyerek, retteg a víztől, gyakran talál ki mesébe illő történeteket, és folyton olyan meglepő dolgokról beszél, amikről egy korabeli gyereknek fogalma sem lehetne.
Egy átlagosnak tűnő napon Noah édesanyját, Janie-t az óvodából aggasztó hírrel riasztják: fia lőfegyverekről beszélt, és elmesélte, hogy a víz alá nyomták a fejét, amíg már nem kapott levegőt. Az óvoda kötelező pszichiátriai vizsgálatra küldi Noah-t, amitől anya és fia élete fenekestől felfordul.
Jerome Anderson pszichiáter professzor megszállottan kutatja azokat az eseteket, amelyben gyerekek emlékeznek előző életükre. Elméleteivel, miszerint van valami a látható és a megérthető mögött, Anderson nevetség tárgyává vált kollégái közt, de nem adta fel hitét, és most úgy érzi, Noah történetében végre bizonyítékra lelt.
A fiú, az anya és professzor hamarosan egy eltűnt gyerek családjánál kopogtatnak. Ha az ajtó kinyílik, minden kérdésükre választ kapnak.

Sharon Guskin merész debütáló regénye, feltárja az utat, amit gyermekeinkért teszünk meg. Megmutatja, mit bánunk meg életünk végén, milyen reményekkel indultunk a kezdetén, és mindazt, ami a kettő között van.
A felejtés ideje lebilincselő regény a szülő-gyermek közötti varázslatos kapcsolatról, a reményről, a hitről és magáról az életről.

További ajánlatunk

Énekelek, s táncot jár a hegy
borító: Énekelek, s táncot jár a hegy>
2 499 Ft
Beleszerelmesedések
borító: Beleszerelmesedések>
2 390 Ft
Nem vagyunk magunk
borító: Nem vagyunk magunk>
3 190 Ft
Köszönöm, hogy meghívtál
borító: Köszönöm, hogy meghívtál>
1 800 Ft
Párhuzamosok
borító: Párhuzamosok>
1 590 Ft
Mint pitypang a szélben
borító: Mint pitypang a szélben>
2 570 Ft
Sonnets/Szonettek
borító: Sonnets/Szonettek>
1 290 Ft
Feltámadás
borító: Feltámadás>
990 Ft

Hasznos holmik