• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  395 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155763601

Piszkos alku

Szerelem vihara 1.

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • OLDALSZÁM:
  395 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786155763601

Engedd, hogy téged is megbabonázzon a Kelet csábító illata!

Mathieu Darrieux nagy álma vált valóra, amikor megalapította párizsi parfümgyárát, melyet lányával közösen vezet. A francia parfüm különleges, keleties alapanyagait egy kairói férfitól, Qasimtól szerzi be, akivel végül társtulajdonosi viszonyba kerülnek, így a cég óriásivá növi ki magát. Egy félreértés azonban nemcsak a két férfi barátságát, de a társtulajdonosi viszonyukat is tönkre teszi, aminek következményeként Qasim kilép a cégből, ezzel a csőd szélére sodorva egykori üzlettársát. Zoé, Mathieu lánya, nem tudja tovább nézni apja álmának megsemmisülését, ezért úgy dönt, Kairóba utazik, hogy segítséget kérjen Qasimtól. Bár a férfi elutasítja őt, a fiának, Zakariának megesik rajta a szíve. Zakaria hiába szerelmes évek óta Zoéba, képtelen önzetlenül segíteni a lánynak, ezért egy olyan tisztességtelen ajánlatot tesz, ami miatt a nő gyűlölete a férfi iránt tovább mélyül.
Vajon egy fiatal nő feláldozná magát az apja álma miatt? S ha igen, beleszerethet egyáltalán a gyűlölt férfiba? Ráadásul előbb-utóbb szembesülnie kell Zakaria múltjával is. S mi történik akkor, ha ebből a múltból felbukkan egy ismeretlen gyermek?

Dee Dumas a nagy sikerű Marokkói szerelem és a Tiltott vágy című regényei után ezúttal Franciaországban és Egyiptomban kalandozva keresi a választ a kérdésre: vajon milyen vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között.

További ajánlatunk

Bűnös gondolatok
borító: Bűnös gondolatok>
1 169 Ft
Bűn és élvezet
borító: Bűn és élvezet>
2 999 Ft
Az elmúlt napok könyvesboltja
borító: Az elmúlt napok könyvesboltja>
2 599 Ft
Az élet mindig kínál második esélyt
borító: Az élet mindig kínál második esélyt>
2 999 Ft
Szeress és akarj
borító: Szeress és akarj>
2 999 Ft
Ami utánad maradt
borító: Ami utánad maradt>
1 990 Ft
Minden, minden
borító: Minden, minden>
1 990 Ft
Szívszelidítő
borító: Szívszelidítő>
2 570 Ft

Hasznos holmik