Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Tom Jones - Önéletrajz

A csúcson innen és túl

Tom Jones

Fordította : Mészáros Márton, Németh Dorottya

Eredeti cím : Over the Top and Back

Kiadó : Kossuth Kiadó

Megjelenés éve : 2019

448 oldal

ISBN 9789630998420

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 790 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

A világhírű walesi popénekest és zenészt, a Delilah, a Kiss, a Sexbomb slágerek előadóját a magyar közönség is jól ismeri. Tom Jones negyven albumot adott ki, amelyekből közel 150 millió példányt vásároltak meg rajongói.

Önéletrajzi könyvében a kis walesi bányászvárosból a rivaldafényig, hullámvölgyeken és -hegyeken át követhetjük karrierjének és életének legfontosabb állomásait.


"Általában munkásklubbokban léptünk fel, ahol szerencsés esetben kaptunk egy öltözőt és valamilyen színpad is volt, de gyakran csak a terem sarkában szorítottak nekünk helyet. Elvis-, Jerry Lee-, Buddy Holly-dalokat énekeltem, csupa új dolgot. A fiatalabbaknak tetszett a műsorom, hiszen én voltam az, akihez kapcsolódni tudtak. Az idősebbekkel annál több problémám akadt. A rock and roll nem mindig volt az a műfaj, amit egy munkásklubban szívesen hallgatott a közönség. Tulajdonképpen roppant nagy ellenállás és gyanakvás fogadta. Nem volt »igazi éneklés«, hanem »csak lárma«, »átkozott zaj«. Meglehetősen gyorsan megtanultam, hogy egy homlokfürtös fickó és a gitárja, szóval hogy ennek a kettőnek a látványa a mikrofon előtt bőven elegendő ahhoz, hogy kiváltsa a »Fizessétek már ki!« jellegű bekiabálásokat. Szóval kénytelen voltam néhány balladát is felvenni a repertoáromba arra az esetre, ha a közönség nem volt túl rockos hangulatban, mert akkor ezzel kellett lenyugtatnom a kedélyeket."


 
 

© 2010 multimediaplaza.com