Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Gengszterváros 

Goldberg, Tod

Fordította : Illés Róbert

Eredeti cím : Gangsterland – A Novel

Kiadó : Jaffa Kiadó

340 oldal

Megjelenés éve : 2017

ISBN 9789634751977

Tájékoztató az e-könyvek vásárlásáról és használatáról
(megnyitás, olvasás, másolás).
Kérjük, jelentkezzen be a vásárláshoz!

2 490 Ft

Kérjük, az ingyenes részlet letöltéséhez
jelentkezzen be!
 

Sal Cupertine chicagói bérgyilkos. A maffiának dolgozik. Diszkrét, hatékony, a legjobb a szakmájában, sohasem hibázik, sohasem hagy nyomot maga után. Egészen addig a napig, amikor egy akció balul sül el, és Salnek nem marad más választása, ki kell nyírnia három FBI-ügynököt és egy rendőrségi informátort. A négyes gyilkosság után a maffia egy hűtőkamionban Las Vegasba menekíti Salt, ahol új arcot és új személyazonosságot kap: ő lesz David Cohen, a helyi zsidó közösség új rabbija. Aki szabadidejében mellesleg folytatja régi mesterségét.

Ám van valaki, aki nem hiszi, hogy valóban a hírhedt bérgyilkosé az a felismerhetetlenségig megcsonkított holttest, amelyet Chicagóban találtak meg Sal Cupertine tárcájával. Jeff Hopper ügynök – akit kirúgtak az FBI-tól, és társai halála miatt lelkifurdalás gyötör – a saját szakállára nyomozni kezd, és közben egyre közelebb kerül a köztiszteletben álló Las Vegas-i rabbihoz.

Tod Goldberg váratlannál váratlanabb fordulatokban bővelkedő, filozófiai és vallástörténeti eszmefuttatásokat véres akciókkal vegyítő, humort sem nélkülöző regénye a Keresztapa és a Maffiózók kegyetlen, se törvényt, se Istent, se embert nem ismerő világába vezeti be az olvasót, ahol ügynökök, zsaruk, piti vagy éppen nagystílű bűnözők, egymással vetélkedő kisebb-nagyobb maffiafőnökök vívják gyilkos harcukat, és ahol a pénz szava mindennél erősebb.

 


 
 

© 2010 multimediaplaza.com