Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Gladiátorok

Mi micsoda sorozat

Kiadó : Tessloff Babilon Kiadó

ISBN : EAN: 599 988 328 849 8

A gladiátorok 2000 évvel ezelőtt a római sportolók legjobbjainak számítottak. Az ádáz, élet-halál küzdelmet az arénában gyakran ötvenezres közönség nézte. „Cirkuszt és kenyeret a népnek!” – hangzott a császárok szlogenje, vagyis így akarták népszerűségüket megalapozni.

Ebben az ókori világot megelevenítő Mi MICSODA filmben két gladiátor életét ismerhetjük meg. Végigkövethetjük Dariust és Marcust a gladiátoriskolában, láthatjuk párharcukat az arénában, és izgulhatunk, hogy a párbaj végén miként dönt a nép: kegyelem vagy halál.

Milyen a damaszkuszi acél, amiből a gladiátorok fegyvere készült? Milyen technikával készültek a kardok? Hány év küzdelem után válhatott szabaddá egy gladiátor?

A Mi MICSODA filmek állandó szereplői, Timi a felkiáltójel és Tomi a kérdőjel is felbukkannak, hogy néhány vidám jelenetben segítsenek megjegyezni a frissen szerzett ismereteket.
A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

 
 

© 2010 multimediaplaza.com