Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Találmányok és bionika

Mi micsoda sorozat

Kiadó : Tessloff Babilon Kiadó

ISBN : EAN: 599 988 328 848 1

Melyek azok az emberi találmányok, amelyek máig hatással vannak az életünkre? Hogyan gyújtott tüzet az ősember? Miből készítette első szerszámait? Miért volt korszakalkotó a kerék feltalálása? Az újkor találmányait hogyan fejlesztették tovább a mai igényeknek megfelelően? Milyen ihletadó ötleteket meríthetnek a tudósok a természet tanulmányozásával? Filmünk az emberiség történetének úttörő találmányait mutatja be. De mi is megalkothatjuk a magunk találmányait, nem kell hozzá képzett mérnöknek lennünk. A film tinédzser szereplői is bemutatják kreatív ötleteiket.

A Mi MICSODA filmek állandó szereplői, Timi a felkiáltójel és Tomi a kérdőjel ezúttal is felbukkannak, hogy néhány vidám jelenetben segítsenek megjegyezni a frissen szerzett ismereteket.
A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

 
 

© 2010 multimediaplaza.com