Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Titokzatos jelenségek

Mi micsoda sorozat

Kiadó : Tessloff Babilon Kiadó

ISBN : EAN: 5999883288474

Természetfeletti jelenségek? A legtöbbre létezik tudományos magyarázat! Mi az optikai csalódás? Mi az illúzió? Mi a hipnózis? Lehet-e irányítani a tudatalattit? Vannak-e kísértetek? Vannak-e földönkívüliek? Mivel magyarázhatók a titokzatos égi jelenségek?

Filmünkből kiderül, hogy a félelmetes kísértethistóriákra gyakran egyszerű a magyarázat. Számos ufó-észlelésről derül ki, hogy csupán tévedésről vagy szemfényvesztésről volt szó. A film tinédzser főszereplői a természetfelettinek hitt jelenségeket kutatják, és még hiszékeny barátaikat is megtréfálják.
A Mi MICSODA filmek már megismert hősei, Timi és Tomi ezúttal is felbukkannak, hogy néhány vidám jelenetben segítsenek megjegyezni a frissen szerzett ismereteket.


A film ISO állományban van, tömörített (ZIP) formában. Mérete: kb. 1,5 GB.

A ZIP fájl letöltése után végezze el az alábbi lépéseket a film megtekintéséhez:
1. csomagolja ki a letöltött ZIP fájlt,
2. írja DVD-re kicsomagolt ISO fájlt. (Windows 7-nél elegendő duplán a fájlra kattintani a DVD-írás elindításához. Régebbi Windows esetén indítsa el a számítógépére telepített DVD-író programot, és a programban nyissa meg az ISO fájlt. Ezután indítható a DVD-írás. Javasoljuk, ha lehet, válasszon alacsony írási sebességet.)

 
 

© 2010 multimediaplaza.com