Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

E-könyvek letöltése

 

Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbi útmutatót!

Vásárlás után a Sajátpolcodon minden e-könyvhöz két hivatkozást találsz. Az egyikkel az EPUB, a másikkal a MOBI formátumú e-könyvet töltheted le. Egy vásárlással mindkettő letöltésére jogot szereztél! A hivatkozást a fizetés befejezésétől számított 30 napig a Sajátpolcon találod, amíg az első letöltést el nem indítod.

A letöltés megkezdésétől számítva 72 óra áll rendelkezésedre a letöltés befejezéséhez. Ezen az időkereten belül a letöltést többször is megkísérelheted. (Ha az időkorláton belül nem sikerült a letöltés, írj nekünk az info[kukac]multimediaplaza.com címre.)

A MOBI feliratú gomb "megnyomása" után a letöltőablak megjelenésére néhány másodpercet várni kell.

Figyelem! Az e-könyv letöltése egy számítógépre engedélyezett! Az e-könyvet a háztartásodban használt (erre alkalmas) eszközökre másolhatod át. Az eszközök ennél tágabb körében történő felhasználásra az egyszeri vásárlás nem ad jogot.

A letöltött e-könyvek használata nincs időkorláthoz kötve.

A multimédiplázából térítésmentesen letölthető e-könyvekre a fenti korlátozások nem vonatkoznak.

A Multimédiapláza portál üzemeltetője nem járul hozzá, hogy az olvasó a térítésmentesen letölthető e-könyvet bármilyen további nyilvánossághoz közvetítse, (különösen weboldalakon, fájlmegosztókon és egyéb internetes felületen) akár kereskedelmi céllal, akár térítésmentesen.

Figyelem!

A Multimédiapláza üzemeltetője nem járul hozzá, hogy a letöltött e-könyvek bármelyikét  (beleértve a térítésmentesen letölthetőket is) a vásárló (felhasználó) kinyomtassa!

EPUB formátumú e-könyvek letöltése és használatba vétele:

  1. A piros linkre kattintás után válaszd a Mentés opciót. Mentsd el az e-könyvet számítógépedre vagy mobileszközödre a kívánt mappába.
  2. Ha okostelefonodon, tableteden, asztali számítógépeden vagy notebookodon kívánod megnyitni az e-könyvet, ehhez számos ingyenes olvasószoftvert lehet letölteni a Google Playről (androidos eszközökre), illetve különféle szoftver-letöltő oldalakről (pl. letoltokozpont.hu).
  3. Másold a letöltött és elmentett e-könyvet számítógépedről mobileszközödre. Ez lehet e-könyv-olvasó készülék (e-book reader), tablet-PC (pl. iPad) vagy okostelefon, amely csatlakoztatható a számítógépedhez.

MOBI formátumú e-könyvek letöltése és olvasása
A vásárlás, a letöltés és a másolás menete megegyezik az EPUB formátumú e-könyvekével. A MOBI feliratú gomb "megnyomása" után a letöltőablak megjelenésére néhány másodpercet várni kell. Vásárlás után a letöltött fájlt másold át Kindle olvasódra.


E-könyv másolása a számítógépről az e-könyvolvasóra
A megvásárolt e-könyveket elmentheted számítógéped merevlemezére, és onnan egy filekezelő (pl. Windows Intéző) segítségével átmásolhatod a csatlakoztatott e-könyv-olvasóra vagy tablet PC-re.


 

Kérdésed van? Írj nekünk az info@multimediaplaza.com címre.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

© 2010 multimediaplaza.com