Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

E-könyvek letöltése

 

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi útmutatót!

Vásárlás után az Ön Sajátpolcán minden e-könyvhöz két hivatkozást talál. Az egyikkel az EPUB, a másikkal a MOBI formátumú e-könyvet töltheti le. Egy vásárlással mindkettő letöltésére jogot szerez! A hivatkozást a fizetés befejezésétől számított 30 napig a Sajátpolcán találja, amíg az első letöltést el nem indítja.

A letöltés megkezdésétől számítva Önnek 72 óra áll rendelkezésére a letöltés befejezéséhez. Ezen az időkereten belül a letöltést többször is megkísérelheti. (Ha az időkorláton belül nem sikerült a letöltés, írjon az info[kukac]multimediaplaza.com címre.)

A MOBI feliratú gomb "megnyomása" után a letöltőablak megjelenésére néhány másodpercet várni kell.

Figyelem! Az e-könyv letöltése egy számítógépre engedélyezett! Az e-könyvet Ön a háztartásában használt (erre alkalmas) eszközökre másolhatja át. Az eszközök ennél tágabb körében történő felhasználásra az egyszeri vásárlás nem ad jogot.

A letöltött e-könyvek használata nincs időkorláthoz kötve.

A multimédiplázából térítésmentesen letölthető e-könyvekre a fenti korlátozások nem vonatkoznak.

A Multimédiapláza portál üzemeltetője nem járul hozzá, hogy az olvasó a térítésmentesen letölthető e-könyvet bármilyen további nyilvánossághoz közvetítse, (különösen weboldalakon, fájlmegosztókon és egyéb internetes felületen) akár kereskedelmi céllal, akár térítésmentesen.

Figyelem!

A Multimédiapláza üzemeltetője nem járul hozzá, hogy a letöltött e-könyvek bármelyikét  (beleértve a térítésmentesen letölthetőket is) a vásárló (felhasználó) kinyomtassa!

EPUB formátumú e-könyvek letöltése és használatba vétele:

  1. A piros linkre kattintás után válassza a Mentés opciót. Mentse el az e-könyvet számítógépére vagy mobileszközére az Ön által választott mappába.
  2. Ha Ön okostelefonján, tabletjén, asztali számítógépén vagy notebookján kívánja megnyitni az e-könyvet, ehhez számos ingyenes olvasószoftvert lehet letölteni a Google Playről (androidos eszközökre), illetve különféle szoftver-letöltő oldalakről (pl. letoltokozpont.hu).
  3. Másolja a letöltött és elmentett e-könyvet számítógépéről mobileszközére. Ez lehet e-könyv-olvasó készülék (e-book reader), tablet-PC (pl. iPad) vagy okostelefon, amely csatlakoztatható az Ön számítógépéhez.

MOBI formátumú e-könyvek letöltése és olvasása
A vásárlás, a letöltés és a másolás menete megegyezik az EPUB formátumú e-könyvekével. A MOBI feliratú gomb "megnyomása" után a letöltőablak megjelenésére néhány másodpercet várni kell. Vásárlás után a letöltött fájlt másolja át Kindle olvasójára.


E-könyv másolása a számítógépről az e-könyvolvasóra
A megvásárolt e-könyveket elmentheti számítógépe merevlemezére, és onnan egy filekezelő (pl. Windows Intéző) segítségével átmásolhatja a csatlakoztatott e-könyv-olvasóra vagy tablet PC-re.


 

Kérdése van? Írja meg az info@multimediaplaza.com címre.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

 

© 2010 multimediaplaza.com