Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Miért érdemes a Multimédiaplázában vásárolni?

 

- Mert a legnagyobb választékot kínáljuk: Ön nálunk közel 7000 mű között válogathat.

- Mert máshol talán nem lehet: sok olyan művet talál nálunk, amely kereskedelmi forgalomban már nem kapható.

- Mert időt takarít meg: nem kell buszozni/metrózni/autózni a könyvesboltba / zeneboltba / egyéb üzletbe, és a postásra vagy futárra sem kell várakoznia: nálunk egy helyen vásárolhat könyveket, szépirodalmi és zenei hangfelvételeket, ismeretterjesztő programokat, és amit vett, fizetés után azonnal letöltheti számítógépére.

- Mert pénzt takarít meg: az e-könyveket a nyomtatott változat árának 40-60 százalékáért, a hangfelvételeket a bolti ár 40-70 százalékáért vásárolhatja meg, bizonyos alkotásokat pedig kizárólag nálunk, ami ugyebár szintén jelentős előny...

- Mert helyet takarít meg: nem kell újabb polcot/könyvszekrényt/cd-állványt és egyebet vásárolni és bezsúfolni a lakásba - azt a helyet sokkal jobban is felhasználhatja.

- Mert kíméli a környezetet: az e-könyvekből, a hangfelvételekből és a többi műből szigorúan csak annyi példányt gyártunk és tartunk raktáron, amennyi az Ön és a többi vevőnk megrendelésének kielégítéséhez szükséges. Nem nyomunk ki könyvet, cd-t többezer példányban, nem kell raktárakat és boltokat építeni, fűteni, fenntartani: mindenből pont annyi van, amennyi gazdára talál.

- Mert Ön tudatos vásárló: ha a fenti előnyöket kihasználva vásárolhat, miért választaná a pazarlóbb utat?

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

 

© 2010 multimediaplaza.com