Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Miért érdemes a Multimédiaplázában vásárolni?

 

- Mert a legnagyobb választékot kínáljuk: közel 7000 mű között válogathatsz.

- Mert máshol talán nem lehet: sok olyan művet találsz nálunk, amely kereskedelmi forgalomban már nem kapható.

- Mert időt takarítasz meg: nem kell buszozni/metrózni/autózni a könyvesboltba / zeneboltba / hipermarketbe, és a postásra vagy futárra sem kell várakoznod: nálunk egy helyen vásárolhatsz elektronikus könyveket, szépirodalmi és zenei hangfelvételeket, ismeretterjesztő programokat, és amit vettél, fizetés után azonnal letöltheted számítógépedre.

- Mert pénzt takarítasz meg: az elektronikus könyveket a nyomtatott változat árának 40-60 százalékáért, a hangfelvételeket a bolti ár 40-70 százalékáért vásárolhatod meg, bizonyos alkotásokat pedig kizárólag nálunk, ami ugyebár szintén jelentős előny...

- Mert helyet takarítasz meg: nem kell újabb polcot/könyvszekrényt/cd-állványt és egyebet vásárolni és bezsúfolni a lakásba - azt a helyet sokkal jobban is felhasználhatod.

- Mert kíméli a környezetet: az elektronikus könyvekből, a hangfelvételekből és a többi műből szigorúan csak annyi példányt gyártunk és tartunk raktáron, amennyi vevőink megrendelésének kielégítéséhez szükséges. Nem nyomunk ki könyvet, cd-t többezer példányban, nem kell raktárakat és boltokat építeni, fűteni, fenntartani: mindenből pont annyi van, amennyi gazdára talál.

- Mert tudatos vásárló vagy: ha a fenti előnyöket kihasználva vásárolhatsz, miért választanád a pazarlóbb utat?

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

© 2010 multimediaplaza.com