Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Letölthető multimédia-programok

 

A Kossuth Kiadó 1996 és 2002 között több mint 60 különféle ismeretterjesztő programot készített és adott ki cd-rom-on. Ezek mintegy fele nem avuló tudományos ismereteket adott át korszerű köntösben a PC-használóknak. A kiadványok forgalmazását évekkel ezelőtt befejeztük,  a cd-rom-korszaknak vége.

A ma is jól használható, igényes és tartalmas programok egy részét alkalmassá tettük arra, hogy az aktuális Windows-változatokkal működjenek. (A kompatibis Windows-változatokat felsoroljuk az egyes programoknál.)

A kiadványok több számítógépes fájlból állnak, melyeket .zip kiterjesztésű fájlba összecsomagolva lehet letölteni. Letöltés után a zip-állományt ki kell csomagolni (szinte minden PC fájlkezelő programja képes erre) egy külön mappába, azután a mappa teljes tartalmát ki kell írni cd-re.

Kezdő cd-írók figyelmébe: ne a mappát írjuk cd-re, hanem csak a mappában lévő fájlokat az almappákkal együtt! Azaz kiíráskor ne a mappát válasszuk ki, hanem lépjünk bele (kattintsunk bele), és a mappán belül jelöljük ki a fájlokat és almappákat.

Kérjük, ha nem saját vírusvédett számítógépén írod meg a cd-t, hanem más PC-n, ügyelj a vírusvédelemre! A vírusfertőzött gépen megírt cd-vel saját számítógépét is megfertőzheted!

Egy ismeretterjesztő szoftver megvásárlása egy darab eredeti cd és egy darab biztonsági másolat elkészítésére jogosítja a vásárlót.

A Kossuth Kiadó nem vállal felelősséget a letöltött állomány helytelen kezeléséből, kiírásából vagy helytelen használatából eredő károkért.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

© 2010 multimediaplaza.com