Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A Sajátpolc

 

Regisztráció és belépés után új piktogram jelenik meg a felület jobb felső sarkában: a Sajátpolcod hivatkozása.

A Sajátpolc tartalma


Vásárlói kupon

Ha rendelkezel a Multimédiaplázában érvényes, 12 karakterből álló vásárlói kuponkóddal, gépeld be a beírómezőbe. Ha egy egyedi, személyesen átadott vagy küldött kódot használtál fel, az Érvényesít feliratú gombra történő kattintás után a kuponkódot más felhasználó már nem tudja használni. 

Letölthető állományok

Azok a megvásárolt e-könyvek, hangfelvételek stb., melyek letöltési határideje még nem járt le. A letöltés elindításához kattints az állomány címére vagy típusának nevére. Ha megvásároltál egy e-könyvet, a letöltőlink (hivatkozás) a sikeres fizetéstől vagy az átutalást visszaigazoló üzenettől számított 7 napon át a Sajátpolcon marad. Az első letöltés elindításától számatva 72 óra áll rendelkezésedre a letöltés befejezéséhez. Az e-könyvet EPUB és MOBI formátumban egyaránt letöltheted.

Kedvencek

Amikor egy e-könyv, hangoskönyv vagy más termék adatlapján a +Kedvencek közé című feliratra kattintasz, az elektronikus kiadvány neve ide, a Kedvencek listájába kerül. A listában a név egyben hivatkozás: rákattintva a kiadványt bemutató adatlapra jutsz. Tedd a neked tetsző kiadványt a Kedvencek közé, hogy később keresgélés nélkül megvásárolhasd.

Adataim

A regisztrációkor megadott adatait. Itt megváltoztathatod őket, ha úgy szükséges. (A bejelentkezési név és az e-mail-cím kivételével. Ha e-mail-címed kívánod megváltoztatni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő elérhetőségekben megadott telefonszámok vagy e-mail-címek valamelyikén.) Ha szeretnéd, hogy a vásárlásról cégszerűen aláírt áfás számlát küldjünk, ellenőrizd a számlázási címet. A nyomtatott számlát a számlázási címre postázzuk.

Vásárlásaim

Megrendeléseid adatai, listázva. Innen bármikor nyomtathatsz számlamásolatot vagy megnézheted a visszaigazoló e-mailek szövegét.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

© 2010 multimediaplaza.com