Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

A Sajátpolc

 

Regisztráció és belépés után új piktogram jelenik meg a felület jobb felső sarkában: az Ön Sajátpolcának hivatkozása.

A Sajátpolc tartalma


Vásárlói kupon

Ha Ön rendelkezik a Multimédiaplázában érvényes, 12 karakterből álló vásárlói kuponkóddal, gépelje be a beírómezőbe. Ha Ön egy egyedi, személyesen Önnek átadott vagy küldött kódot használt fel, az Érvényesít feliratú gombra történő kattintás után a kuponkódot más felhasználó már nem tudja használni. 

Letölthető állományok

Azok a megvásárolt e-könyvek, hangfelvételek stb., melyek letöltési határideje még nem járt le. A letöltés elindításához kattintson az állomány címére vagy típusának nevére. Ha Ön megvásárolt egy e-könyvet, a letöltőlink (hivatkozás) a sikeres fizetéstől vagy az átutlást visszaigazoló üzenettől számított 7 napon át a Sajátpolcán marad. Az első letöltés elindításától számatva 72 óra áll rendelkezésére a letöltés befejezéséhez. Az e-könyvet EPUB és MOBI formátumban egyaránt letöltheti.

Kedvencek

Amikor egy e-könyv, hangoskönyv vagy más termék adatlapján a +Kedvencek közé című feliratra kattint, az elektronikus kiadvány neve ide, a Kedvencek listájába kerül. A listában a név egyben hivatkozás: rákattintva Ön a kiadványt bemutató adatlapra jut. Tegye az Önnek tetsző kiadványt a Kedvencek közé, hogy később keresgélés nélkül megvásárolhassa.

Adataim

Az Ön regisztrációkor megadott adatai. Itt megváltoztathatja őket, ha úgy ítéli szükségesnek. (A bejelentkezési név és az e-mail-cím kivételével. Ha e-mail-címét kívánja megváltoztatni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján lévő elérhetőségekben megadott telefonszámok vagy e-mail-címek valamelyikén.) Amennyiben igényli, hogy vásárlásáról cégszerűen aláírt áfás számlát küldjünk Önnek, ellenőrizze a számlázási címet. A nyomtatott számlát a számlázási címre postázzuk.

Vásárlásaim

Az Ön által elküldött megrendelések adatai, listázva. Innen bármikor nyomtathat számlamásolatot vagy megnézheti a visszaigazoló e-mailek szövegét.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

 

© 2010 multimediaplaza.com