Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Hogyan vásároljunk?

 

A portál használatához a Firefox vagy a Chrome böngészőt ajánljuk.

A vásárlás az internetes webáruházakban megszokott egyszerű módon történik.

1. Kattintson a BEJELENTKEZÉS feliratra, majd írja be a megfelelő mezőkbe Bejelentkezési nevét és jelszavát. (Kérjük, jelszavát kezelje bizalmasan.)

2. A Multimédiaplázában tallózva, a Keresés funkciót használva válassza ki a kívánt terméket (e-könyv, hangfelvétel, ismeretterjesztő program stb.), és annak neve mellett vagy az adatlapján kattintson a Kosárba teszem feliratra.

Kedvezményre jogosító KUPONKÓD használata:
   Lépjen be a Sajátpolcára és másolja vagy gépelje be a kuponkódot a Vásárlói kuponkód felirat alatt látható mezőbe, majd nyomja meg az "Érvényesít" feliratú gombot. Ezután megjelenik Sajátpolcán egy szürke keret, amelyben bordó csíkon "...% kedvezmény ezekre a termékeinkre." felirat olvasható. Kattintson a csíkra és utána válassza ki a megvásárolandó kedvezményes kiadványt.

Az e-könyvekből térítésmentesen letölthet egy részletet (Olvasson bele!), a hangfelvételeknél lejátszhat egy részletet. (Figyelem, a belehallgatáshoz Firefox vagy Chrome böngésző használata ajánlott!)

A vásárlás folytatásához kattintson az adatlap fölött látható, nyilakkal tagolt elérési út (pl. Nyitóoldal > Hangoskönyvek > Líra) valamely elemére vagy a fejléc valamelyik gombjára (pl. multimédia).

3. Ha befejezte a válogatást, kattintson A kosár tartalma feliratú gombra a képernyő felső részén. (Ha Ön rendelkezik letöltőkártyával, hasonlítsa össze a kosár összegét és az alatta látható letöltőkártya-egyenlegét.)

4. A kosár képernyőjén ellenőrizze a kiválasztott termékeket, valamint a saját adatait. A kosárból eltávolíthatja bármelyik terméket, ha a címe előtt látható [*] jelre kattint. Rákattintással válassza ki a fizetés módját és a klikkeljen a Rendben gombra. Ezzel még nem küldte el megrendelését. A portál rákérdez: biztosan megvásárolja a terméket? Válassza az Igen, vagy ha meggondolta magát, a Nem feliratú gombot.
Figyelem! Ha az Igen gombra kattint, nem tudja visszafordítani a megrendelés elküldését.

5. Megrendeléséről néhány percen belül visszaigazoló e-mailt kap a regisztráció során megadott e-mail-címére. Ha a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg, kérjük, jelezze munkatársunknak a (1)888-9108 telefonszámon vagy az info[kukac]multimediaplaza.com e-mail-címen. (Érdemes ellenőriznie levelezőprogramjának spam (levélszemét) mappáját: a levelezőprogram, illetve a helyi hálózat szigorú biztonsági beállításai miatt előfordulhat, hogy levelünk oda került.)

Ha bankkártyás fizetést választott, a böngészőprogram továbblép a K&H Bank védett felületére. Kérjük, fizetés után az ott lévő hivatkozásra kattintva térjen vissza a multimédiaplázába, ezzel válik teljessé a tranzakció. Néhány percen belül megjelennek a kifizetett termékek letöltését lehetővé tevő hivatkozások az Ön Sajátpolcán.

Ha előutalásos fizetést választott, javasoljuk, a visszaigazoló e-mail megérkeztéig ne indítsa el az átutalást. A visszaigazoló e-mail nem csak a szükséges bankszámlaszámot tartalmazza, hanem azt az azonosítószámot is, melyet kérünk feltüntetni az átutalás közleményében. (A visszaigazoló e-mailt elolvashatja Sajátpolcán is, a Vásárlásaim keretben, a részletek oszlopban a megnézem szóra kattintva.)

Ha a PayPal fizetési módot választotta, rendszerünk átirányítja a paypal.com-ra, ahol belépés után fizethet PayPal számlájáról. Kérjük, a fizetési művelet után várja meg, amíg a PayPal visszalépteti Önt a Multimédiapláza oldalára. A háttérben a tényleges fizetési tranzakció tovább is tarthat. A fizetési tranzakció lezárásáról és a kifizetett termékek hozzáféréséről e-mailben értesítjük Önt.

Fontos tudnivalók a letöltésről
A sikeres fizetés (vagy az átutalás megérkezését visszaigazoló üzenet) után a megvásárolt tartalom letöltését lehetővé tevő hivatkozást 7 napig megtalálja a Sajátpolcán. (Hosszabbításért írjon az info[kukac]multimediaplaza.com címre.)

- A letöltés első megkezdésétől számítva 72 óra áll rendelkezésére a letöltés befejezésére.

- Az e-könyveket ez alatt többször is letöltheti, de a zenei hangfelvételek letöltése a 72 órás határidőn belül egyszer engedélyezett.

- Egy zenei fájl letöltésére annak elindításától kezdve 45 perc áll rendelkezésre. (Több fájl egymás utáni letöltése esetén a 45 perc minden fájlnál újra kezdődik.) Ha a letöltés a 45 perces időkorláton belül önhibáján kívül (pl. technikai okból) meghiúsul, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal az info@multimediaplaza.com e-mailcímen.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!

 

© 2010 multimediaplaza.com