Adatok betöltése, kérem várjon!

Köszönjük türelmét!

Letölthető zenei felvételek

 

A multimédiaplázában a zenei hangfelvételeket mp3 formátumban forgalmazzuk.
A felvételek többsége 320 kbps minőségben tölthető le (44,1 KHz, sztereo).

A letöltés-szolgáltatás alkalmazott technológiája miatt a használathoz szélessávú internetelérést ajánlunk. A meghallgatható részlet elindulása egy-két másodpercet vehet igénybe.

A megvásárolt felvételek letöltéséhez szükséges hivatkozások fizetés után a Sajátpolcon jelennek meg. Egy hivatkozásra kattintva, a mentést vagy lejátszást lehetővé tevő üzenetablakra a felvétel hosszától függően 5-20 másodpercet várni kell. A mentés a Windows alapbeállításának megfelelő mappába történik. (Windows esetén pl. a Users\[felhasználónév]\Downloads nevű mappába.)

A multimédiaplázában forgalmazott minden hangfelvétel (beleértve az ingyenesen meghallgatható részleteket is) szerzői és kiadói jogi védettséget élvez.

Egy hangfelvétel megvásárlása arra jogosítja fel a vásárlót, hogy a hangfelvételt tartalmazó fájl(oka)t saját, a háztartásában használt lejátszókészülékekre másolja és ott tárolja, továbbá írható cd vagy dvd hordozóra egy db eredeti és egy db biztonsági másolat példányban kiírja.

Kérjük, cd-re vagy dvd-re íráskor ügyelj a vírusvédelemre. A Kossuth Kiadó az állományok helytelen letöltéséből, tárolásából, kiírásából és használatából a vásárlót érő károkért nem vállal felelősséget.

Minden egyéb, a fentiektől eltérő célú felhasználás vagy másolás, sokszorosítás, nyilvánossághoz való közvetítés (akár térítésmentesen), különösen bármilyen jellegű kereskedelemi felhasználás szigorúan tilos. A kiadó a tudomására jutó jogsértő magatartást követően szerzői és kiadó partnerei védelmében jogi lépéseket tesz.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

 

© 2010 multimediaplaza.com