• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  270 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • ISBN:
  ISBN 9789634753278

Mondom a Ferinek, Tibi!

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  270 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2019
 • ISBN:
  ISBN 9789634753278

Hogyan kerül reklám egy temetési beszédbe? Miképpen született meg Kókusz alakja azon a bizonyos piacon, ahol véletlenül ott maradt a mikrofon? Miért ír minden verset Donászy Magda?
Aradi Tibor és Varga Ferenc József huszonöt éve szórakoztatja közönségét. De kik is ők valójában? A pincér és a tanár? A sofőr és a vezetni nem akaró? A szkeptikus és a hívő? A gyermekes és a gyermektelen? Tűz és víz?
Ebből a kötetből nem csupán két humoristát ismerhetünk meg, de az elmúlt negyedszázad magyar kabarékulisszái mögé is bepillanthatunk. Hogyan épül fel egy szórakoztató műsor, milyen volt a Mikroszkóp Színpad fénykora és hanyatlása, hogyan lesz valakiből manapság humorista...
Az Aradi-Varga-duó megpróbálja a lehetetlent: úgy elmesélni kettejük történetét, hogy közben nem a botrányra fókuszálnak. Nem szeretnék ráborítani a bilit a szakmára, de nem hallgatják el azt sem, ha valami nem tetszik nekik, s mindeközben önmagunkkal is kritikusak. Persze az az olvasó is jól szórakozik majd - rosszul szórakozni ugyanis képtelenség -, aki a „hülyeségükre" kíváncsi: helyenként abszurd, máshol bölcselkedő, néhol blőd, másutt éretten közéleti, vagyis meglehetősen eklektikus humorukra.
És akinek ez sem elég, az egy különös autózáson is részt vehet, ahol világmegváltás közben Aradi Tibor néha keményen beszól az elé tolakodó autósoknak.
Megijedni nem kell, a vége úgyis happy end lesz!

ARADI TIBOR 1971-ben született. Hosszú ideig felszolgálóként dolgozott, később a Szeszélyes évszakok állandó szereplője lett, s közben fellépett a My Cream együttessel. 2002-ben a Mikroszkóp Színpad tagjai közé hívták. A Magyar Televízió Humorista kerestetik című műsorában második helyezést ért el. 2015-ben megkapta a szakma legnagyobb elismerését, a Karinthy-gyűrűt.

VARGA FERENC JÓZSEF 1972-ben született. Végzettsége szerint tanár és idegenvezető. A kilencvenes évek közepétől fellépett a Rádiókabaréban, majd a Mikroszkóp Színpad tagja lett. 2012-ben Karinthy-gyűrűvel ismerték el munkásságát. Eddig két könyve jelent meg.

Gyakran fellépnek stand uposként, és az ATV-ben 2017-től látható AradiVarga Show is nagy népszerűségnek örvend.

További ajánlatunk

Kíváncsi(an) macskákról
borító: Kíváncsi(an) macskákról>
2 799 Ft
Megérdemlitek egymást
borító: Megérdemlitek egymást>
3 290 Ft
Helsinki nagyik akcióban 2. - Menekülés az Alkonypagonyból
borító: Helsinki nagyik akcióban 2. - Menekülés az Alkonypagonyból>
2 790 Ft
Van remény, hogy jól sül el a randi
borító: Van remény, hogy jól sül el a randi>
990 Ft
Bolond
borító: Bolond>
1 980 Ft
Lefülelt mondatok
borító: Lefülelt mondatok>
890 Ft
A Nagy Titok
borító: A Nagy Titok>
690 Ft
Ájlávjú
borító: Ájlávjú>
1 690 Ft

Hasznos holmik