Hogyan vásároljunk?

 

A portál használatához a Firefox vagy a Chrome böngészőt ajánljuk.

A vásárlás az internetes webáruházakban megszokott egyszerű módon történik.

1. Kattints a BEJELENTKEZÉS feliratra, majd írd be a megfelelő mezőkbe regisztrált emailcímet és jelszavad. (Kérjük, jelszavát kezelje bizalmasan.)

2. A Multimédiaplázában tallózva, a Keresés funkciót használva válasszd ki a kívánt terméket (e-könyv, hangfelvétel, ismeretterjesztő program stb.), és annak neve mellett vagy az adatlapján kattints a Kosárba teszem feliratra.

Kedvezményre jogosító KUPONKÓD használata:
   Lépj be a Sajátpolcra és másold vagy gépeld be a kuponkódot a Vásárlói kuponkód felirat alatt látható mezőbe, majd nyomd meg az "Érvényesít" feliratú gombot. Ezután megjelenik Sajátpolcon egy szürke keret, amelyben bordó csíkon "...% kedvezmény ezekre a termékeinkre." felirat olvasható. Kattints a csíkra és utána válasszd ki a megvásárolandó kedvezményes kiadványt.

Az e-könyvekből térítésmentesen letölthetsz egy részletet (Olvass bele!), a hangfelvételeknél lejátszhatsz egy részletet. (Figyelem, a belehallgatáshoz Firefox vagy Chrome böngésző használata ajánlott!)

A vásárlás folytatásához kattints az adatlap fölött látható, nyilakkal tagolt elérési út (pl. Nyitóoldal > Hangoskönyvek > Líra) valamely elemére vagy a fejléc valamelyik gombjára (pl. multimédia).

3. Ha befejezted a válogatást, kattints A kosár tartalma feliratú gombra a képernyő felső részén. (Ha rendelkezel letöltőkártyával, hasonlítsd össze a kosár összegét és az alatta látható letöltőkártya-egyenlegét.)

4. A kosár képernyőjén ellenőrizd a kiválasztott termékeket, valamint a saját adataid. A kosárból eltávolíthatod bármelyik terméket, ha a címe előtt látható [*] jelre kattintasz. Rákattintással válasszd ki a fizetés módját és a klikkelj a Rendben gombra. Ezzel még nem küldted el megrendelésed. A portál rákérdez: biztosan megvásárolod a terméket? Válasszd az Igen, vagy ha meggondoltad magad, a Nem feliratú gombot.
Figyelem! Ha az Igen gombra kattintasz, nem tudod visszafordítani a megrendelés elküldését.

5. Megrendelésedről néhány percen belül visszaigazoló e-mailt kapsz a regisztráció során megadott e-mail-címedre. Ha a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg, kérjük, jelezd munkatársunknak a (1)888-9108 telefonszámon vagy az info[kukac]multimediaplaza.com e-mail-címen. (Érdemes ellenőrizni levelezőprogramod spam (levélszemét) mappáját: a levelezőprogram, illetve a helyi hálózat szigorú biztonsági beállításai miatt előfordulhat, hogy levelünk oda került.)

Ha bankkártyás fizetést választottad, a böngészőprogram továbblép a K&H Bank védett felületére. Kérjük, fizetés után az ott lévő hivatkozásra kattintva térj vissza a multimédiaplázába, ezzel válik teljessé a tranzakció. Néhány percen belül megjelennek a kifizetett termékek letöltését lehetővé tevő hivatkozások a Sajátpolcon.

Ha előutalásos fizetést választottál, javasoljuk, a visszaigazoló e-mail megérkeztéig ne indítsd el az átutalást. A visszaigazoló e-mail nem csak a szükséges bankszámlaszámot tartalmazza, hanem azt az azonosítószámot is, melyet kérünk feltüntetni az átutalás közleményében. (A visszaigazoló e-mailt elolvashatod Sajátpolcodon is, a Vásárlásaim keretben, a részletek oszlopban a megnézem szóra kattintva.)

Ha a PayPal fizetési módot választottad, rendszerünk átirányít a paypal.com-ra, ahol belépés után fizethetsz PayPal számlájádról. Kérjük, a fizetési művelet után várd meg, amíg a PayPal visszaléptet a Multimédiapláza oldalára. A háttérben a tényleges fizetési tranzakció tovább is tarthat. A fizetési tranzakció lezárásáról és a kifizetett termékek hozzáféréséről e-mailben értesítjünk.

Fontos tudnivalók a letöltésről
A sikeres fizetés (vagy az átutalás megérkezését visszaigazoló üzenet) után a megvásárolt tartalom letöltését lehetővé tevő hivatkozást 7 napig megtalálod a Sajátpolcon. (Hosszabbításért írj az info[kukac]multimediaplaza.com címre.)

- A letöltés első megkezdésétől számítva 72 óra áll rendelkezésedre a letöltés befejezésére.

- Az e-könyveket ez alatt többször is letöltheted, de a zenei hangfelvételek letöltése a 72 órás határidőn belül egyszer engedélyezett.

- Egy zenei fájl letöltésére annak elindításától kezdve 45 perc áll rendelkezésedre. (Több fájl egymás utáni letöltése esetén a 45 perc minden fájlnál újra kezdődik.) Ha a letöltés a 45 perces időkorláton belül önhibádon kívül (pl. technikai okból) meghiúsul, kérjük lépj kapcsolatba munkatársunkkal az info@multimediaplaza.com e-mailcímen.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!