• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634753513

Nagyszülők és unokák

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634753513

"Ákombákom betűkkel írt szöveg lóg bekeretezve szobám falán: ÉN ÉDES NAGYIKÁMNAK VIRÁGOT CSOKORBA AZÉRT A SO JÓJÉ MIT ÉRTEM TET AZÓTA
A helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, de egy ötévestől így is szép teljesítmény. Sokszor rápillantottam ennek a könyvnek az írása közben, mint ahogy eszembe jutott megannyi, mindkét unokámhoz fűződő, nekünk sokat jelentő emlék: közös séta, játék, esti mese, beszélgetés – a mi együtt kialakított, megélt életdarabkáink.
Minden nagyszülőnek van ezernyi különleges és hétköznapi, de mindenképp erőt adó, unokájához kötődő élménye, melyekből kapcsolatukat építgetik.
Mire nagyszülők leszünk, túl vagyunk életünk változásainak sorozatán, amelyek formáltak, csiszoltak, gazdagítottak bennünket. Akik megtapasztalhatták, tudják, az egyik legszebb változás a nagyszülővé válás – minden nehézségével és kihívásával együtt.
Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről szeretnénk átfogó képet mutatni az olvasóknak. A nagyszülők „megszületésétől” kezdve, az unokákkal együtt töltött mindennapokon és a családi szerepek újraértelmezésének nehézségein át az „unokázás” gyakorlatáig sok-sok minden – a közös játék, az együtt főzés, de a hiszti és a „miért?”-korszak is – helyet kapott a kötetben. Reméljük, személyes történeteinkkel és praktikus tanácsainkkal segítünk leendő vagy gyakorló nagymama- és nagypapatársainknak!"
Veres Mária

VERES MÁRIA szerkesztő, újságíró. Dolgozott nyomdában, könyvkiadóban, napi- és hetilapnál, magazinnál, gasztroportálnál. Szerencsésnek vallja magát, mert kedvelt időtöltése, az olvasás, egyben a munkáját is jelentette. A múlt idő csak részben helytálló, mert nem maradt hűtlen a betűkhöz. Eddig főleg mások mondatait gondozta, most nagyszülői tapasztalatai, élményei alapján szerzőtársaival könyvet írt kortársainak és a fiatalabb generációknak.

További ajánlatunk

A férfiasság megélése
borító: A férfiasság megélése>
3 299 Ft
Szex és lájk és közösségi média
borító: Szex és lájk és közösségi média>
1 990 Ft
Férfivá nevelni
borító: Férfivá nevelni>
1 990 Ft
Tökéletlen szülők, boldog gyerekek  
borító: Tökéletlen szülők, boldog gyerekek  >
2 490 Ft
Félj bátran
borító: Félj bátran>
2 590 Ft
Gyermeklélektan
borító: Gyermeklélektan>
2 290 Ft
Maga itt a tánctanár?
borító: Maga itt a tánctanár?>
1 770 Ft
Észjárások - remix
borító: Észjárások - remix>
2 270 Ft

Hasznos holmik