• KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634753513

Nagyszülők és unokák

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Jaffa Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  260 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2018
 • ISBN:
  ISBN 9789634753513

"Ákombákom betűkkel írt szöveg lóg bekeretezve szobám falán: ÉN ÉDES NAGYIKÁMNAK VIRÁGOT CSOKORBA AZÉRT A SO JÓJÉ MIT ÉRTEM TET AZÓTA
A helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, de egy ötévestől így is szép teljesítmény. Sokszor rápillantottam ennek a könyvnek az írása közben, mint ahogy eszembe jutott megannyi, mindkét unokámhoz fűződő, nekünk sokat jelentő emlék: közös séta, játék, esti mese, beszélgetés – a mi együtt kialakított, megélt életdarabkáink.
Minden nagyszülőnek van ezernyi különleges és hétköznapi, de mindenképp erőt adó, unokájához kötődő élménye, melyekből kapcsolatukat építgetik.
Mire nagyszülők leszünk, túl vagyunk életünk változásainak sorozatán, amelyek formáltak, csiszoltak, gazdagítottak bennünket. Akik megtapasztalhatták, tudják, az egyik legszebb változás a nagyszülővé válás – minden nehézségével és kihívásával együtt.
Életünknek erről a szakaszáról, félelmeinkről és örömeinkről szeretnénk átfogó képet mutatni az olvasóknak. A nagyszülők „megszületésétől” kezdve, az unokákkal együtt töltött mindennapokon és a családi szerepek újraértelmezésének nehézségein át az „unokázás” gyakorlatáig sok-sok minden – a közös játék, az együtt főzés, de a hiszti és a „miért?”-korszak is – helyet kapott a kötetben. Reméljük, személyes történeteinkkel és praktikus tanácsainkkal segítünk leendő vagy gyakorló nagymama- és nagypapatársainknak!"
Veres Mária

VERES MÁRIA szerkesztő, újságíró. Dolgozott nyomdában, könyvkiadóban, napi- és hetilapnál, magazinnál, gasztroportálnál. Szerencsésnek vallja magát, mert kedvelt időtöltése, az olvasás, egyben a munkáját is jelentette. A múlt idő csak részben helytálló, mert nem maradt hűtlen a betűkhöz. Eddig főleg mások mondatait gondozta, most nagyszülői tapasztalatai, élményei alapján szerzőtársaival könyvet írt kortársainak és a fiatalabb generációknak.

További ajánlatunk

A pánik évei
borító: A pánik évei>
2 999 Ft
Őszintén az anorexiáról
borító: Őszintén az anorexiáról>
2 799 Ft
Menjek vagy maradjak?
borító: Menjek vagy maradjak?>
2 599 Ft
A férfiasság álarcai
borító: A férfiasság álarcai>
3 970 Ft
Neveljük fel egymást!
borító: Neveljük fel egymást!>
1 990 Ft
Érzelmi intelligencia
borító: Érzelmi intelligencia>
580 Ft
Életre hangolva
borító: Életre hangolva>
2 290 Ft
Terápiás hazugságok
borító: Terápiás hazugságok>
2 700 Ft

Hasznos holmik