• KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  200 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • ISBN:
  ISBN 9789634337898

Drill

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Libri Kiadó
 • OLDALSZÁM:
  200 oldal
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • ISBN:
  ISBN 9789634337898

András negyvenes férfi, szép karrier, feleség, két gyerek – minden, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ő azonban egy ideje mégsem elégedett. Kicsinek, szűknek érzi a mindennapokat. Nyomasztja a mindenhonnan érkező felelősség, a sok teher, a megfelelés. Fiatal és gondtalan szeretne maradni. Judit, a feleség számára a család mindenek felett áll, ennek rendeli alá az egész életét. Bár már belefáradt kissé a rutinba és a mindennapos verklibe, a férjét sem kívánja úgy, de szent meggyőződése, hogy nekik együtt kell maradniuk a gyerekekért, magukért, a mindenért. Különben is, ilyen a házasság.
Réka, céltudatos, erős és okos nő, aki korábban inkább a karrierjére koncentrált, emiatt viszont úgy fogytak az évek és a lehetőségek, hogy szinte észre sem vette. Amikor megismerkedik a munkahelyén Andrással, lenyűgözi a férfi kisfiús bája, kedvessége, szép családja, és azt is hamar észreveszi, hogy a régóta házasságban élő üzletember fejét valószínűleg nem lehet olyan nehéz elcsavarni…

Fiala Borcsa, a népszerű WMN online magazin főszerkesztője új regényében kíméletlenül világít rá a kapcsolatok törékenységére, az élet azon apró mozzanataira, amelyek szép lassan beférkőznek a kövek közé és megrepesztik egy házasság szilárdnak hitt falát. Fájóan ismerős élethelyzetekből felépülő könyve azt a kérdést feszegeti, vajon tényleg ismerjük-e azt, akivel megosztjuk az ágyunkat, és meddig tartható fenn egy család a megszokásokra és a rutinra építve?

További ajánlatunk

Teendők halálom után
borító: Teendők halálom után>
2 999 Ft
Bíborbetűk
borító: Bíborbetűk>
3 490 Ft
Nem csak egy kaland
borító: Nem csak egy kaland>
2 290 Ft
A húsevő
borító: A húsevő>
1 000 Ft
A vastagbőrű mimóza
borító: A vastagbőrű mimóza>
1 890 Ft
Vadnai Bébi
borító: Vadnai Bébi>
1 990 Ft
Űrérzékeny lelkek
borító: Űrérzékeny lelkek>
2 390 Ft
A tanú
borító: A tanú>
990 Ft

Hasznos holmik