• FORDÍTOTTA:
  Moldova Júlia
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  445 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067531

Emlékedből élek

Olvass bele!
 • FORDÍTOTTA:
  Moldova Júlia
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2020
 • OLDALSZÁM:
  445 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9786156067531

"Kate Hewitt a világ egyik legkiválóbb mesélője, méltó arra, hogy Jodi Picoult és Nicholas Sparks neve mellett említsék." - Sinfully Wicked Book Reviews

"Miután befejeztem, extrán nagy ölelést kapott tőlem a családom." - Stardust Book Reviews

Nathan West teljes szívéből szerette a feleségét, Laurát. De most elvesztette őt. Laura - látszólag - véletlenül bűncselekmény áldozata lett. Pedig ő volt a kapocs, amely összetartotta a családot.
Nathan számára az élet elképzelhetetlennek, értelmetlennek tűnik a felesége nélkül. A férfi próbálja maga mögött hagyni a hívogató sötétséget, miközben lányai mind-mind a saját módjukon élik meg a gyászukat, már-már az önpusztítás határát súrolva. Mindez veszélybe sodorja a család jövőjét. Nathannak segítségre van szüksége a történtek feldolgozásához, ezért olyan embereket keres fel, akik közel álltak Laurához. Így kerül a képbe Maria, aki fény az éjszakában. Vagyis pontosan az, amire a családnak szüksége van. Maria rövid idő alatt mindannyiuk pótolhatatlan lelki támaszává válik.
De a történetek, amelyeket Maria Lauráról megoszt velük, korántsem nyerik el Nathan tetszését. A feleség, aki elhanyagolva érezte magát, az anya, aki túl volt terhelve... Nathannak nehezére esik ezeket a képeket összeegyeztetni azokkal az emlékekkel, érzésekkel, melyeket szeretett feleségéről őriz szívében. Elképzelhető, hogy valójában nem is ismerte a kedvesét? Egyáltalán megbízhat-e Mariában? Nem tud szabadulni a gondolattól, hogy a nő valamit titkol. És Maria valóban egy olyan titok birtokosa, amely alapjaiban tudná megrengetni Nathan családját. Azzal a nappal kapcsolatos, amikor Laura meghalt...

Egy bensőséges és erőteljes regény, amely belemarkol a szívedbe, és jó ideig el sem engedi. Rávilágít arra, hogy az, amire korábban nem gondoltunk, hogyan képes új szemszögből megmutatni számunkra a világot. Jodi Picoult és Diane Chamberlain rajongói imádni fogják.

További ajánlatunk

Madame Curie és a teremtő álmok
borító: Madame Curie és a teremtő álmok>
2 590 Ft
Mondd, hogy maradsz
borító: Mondd, hogy maradsz>
3 999 Ft
Szökés az arab bordélyból
borító: Szökés az arab bordélyból>
2 390 Ft
A játékmesternő
borító: A játékmesternő>
1 890 Ft
Boldogságforgácsok
borító: Boldogságforgácsok>
2 390 Ft
Hervadhatatlan
borító: Hervadhatatlan>
1 999 Ft
Keresd a szépet
borító: Keresd a szépet>
2 590 Ft
Szerelmes sorok
borító: Szerelmes sorok>
1 990 Ft

Hasznos holmik