• KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  362 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635701100

Egy cipőben

Olvass bele!
 • KIADÓ:
  Álomgyár Kiadó
 • MEGJELENÉS ÉVE:
  2021
 • OLDALSZÁM:
  362 oldal
 • ISBN:
  ISBN 9789635701100

Suzy azzal a céllal utazott az Államokból Párizsba, hogy találkozzon az éppen Európában dolgozó barátjával, Andrew-val, és egy csodás hetet töltsenek együtt. A reptéren azonban nem várja senki, ugyanis Andrew-nak halaszthatatlan munkája akadt, és még egy napig nélkülözniük kell egymást a szerelmeseknek.
Rosemary Manchesterből érkezett a francia fővárosba, maga mögött hagyva volt barátjához fűződő fájdalmas emlékeit, majd egy félreértésnek köszönhetően megismerkedik Suzyval, akinek a bőröndjével összetévesztette saját poggyászát a reptéren. Mivel mindkettejüknek tragikus hangulatban indult a vakáció, úgy döntenek, sorsközösséget vállalnak, és megpróbálják együtt kihozni ebből a napból a lehető legjobbat, így azonnal nekivágnak a városfelfedező útjuknak. A városnézés azonban hamar csúfos véget ér, amikor egyik percről a másikra egy börtöncellában találják magukat, a kiutat pedig csak az óvadék jelenthetné. Az óvadék, amelyet csak a szerelmeik tehetnének le.
A cellában töltött idő alatt a két nő egyre jobban megismeri egymást, és hamarosan kiderül, hogy bár egészen más a személyiségük, a szerelmi életük kísértetiesen hasonló. Ezek után hogyan sikerül nekik kijutni a pácból? Vajon Suzy valóban a nagy Őt találta meg Andrew-ban? És vajon Rosemary valóban képes örökre búcsút mondani volt párjának, aki eközben mindent megtesz, hogy megbocsátást nyerjen nála?

Szekeres Judit, a Meztelen igazság, az A múlt árnyékában és a Zuhanás a fellegekbe című erotikus-romantikus regények sikerszerzője ezúttal két becsapott szerelmes nő történetén keresztül mutatja be a bosszú, a megcsalás és az árulás természetét.

További ajánlatunk

Vár ránk a pillanat
borító: Vár ránk a pillanat>
4 499 Ft
Mr. Milliomos
borító: Mr. Milliomos>
3 999 Ft
A párizsi maszkkészítő
borító: A párizsi maszkkészítő>
2 890 Ft
Gravitáció
borító: Gravitáció>
2 390 Ft
Megtört szívek kézikönyve
borító: Megtört szívek kézikönyve>
2 590 Ft
Gyalázat és szenvedély
borító: Gyalázat és szenvedély>
3 499 Ft
Találkozunk még
borító: Találkozunk még>
2 390 Ft
Hamis legenda
borító: Hamis legenda>
1 990 Ft

Hasznos holmik