• KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • OLDALSZÁM:
    360 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786156145215

Szédítő Balaton

Olvass bele!
  • KIADÓ:
    Álomgyár Kiadó
  • MEGJELENÉS ÉVE:
    2021
  • OLDALSZÁM:
    360 oldal
  • ISBN:
    ISBN 9786156145215

Caroline Wood sosem gondolta volna, hogy egyszer ékes magyar nyelven súgja majd valaki fülébe: Szeretlek! Sármos, mindazonáltal nagyképű főnöke ez alkalommal egy családias panzióba küldi, amely a Balaton partjára vonzza a külföldieket messze földön híres konyhájával. Éppen ez utóbbi szúr szemet a helyi luxusszálloda hírhedt tulajdonosának, aki még a gyilkosságtól sem riadna vissza, hogy megszerezze a kis panzió séfjének titkos receptjeit.
Carónak leleplező anyagot kell írnia az aljas módszerekkel dolgozó szállodásról, aki bárkit félreállít, ha az érdeke úgy diktálja... A baj csak az, hogy a lány ugyan enni szeret, de nem egy konyhatündér, mégis profi szakácsként kell bizonyítania. A séfnek azonban más irányú elvárásai is vannak...
A lány hamar nyomra bukkan, és szokása szerint a legnagyobb veszélybe sodorja magát... Mit főz ki Caroline ezúttal, hogy ép bőrrel megússza a magyar gasztro-kalandot?

R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő új regényfolyamában a Caroline Wood-sorozatban a nagy sikerű Barcelona, Barcelona és folytatása, a Róma, Róma regényekből megismert lány krimibe illő, de a romantikát sem nélkülöző kalandjait olvashatjuk. Caro újságíróként ered a rejtélyek nyomába, de gyakran a bűntényeknél is nagyobb veszély leselkedik rá: a szerelem.

További ajánlatunk

Igen?
borító: Igen?>
4 799 Ft
Gyöngyöm
borító: Gyöngyöm>
1 750 Ft
Az arab öröksége
borító: Az arab öröksége>
3 999 Ft
Circus Monte-Carlo
borító: Circus Monte-Carlo>
3 499 Ft
A meredély szélén
borító: A meredély szélén>
2 799 Ft
Zöld út a szerelemhez
borító: Zöld út a szerelemhez>
2 399 Ft
Harmadszor is te
borító: Harmadszor is te>
2 990 Ft
Gyalázat és hit
borító: Gyalázat és hit>
3 499 Ft

Hasznos holmik